Akhirnya aku bertukar guna postpaid ! - BEN ASHAARI

Akhirnya aku bertukar guna postpaid !

 

Tak tahan gini weh ! Seminggu kekadang mau RM100 top up ! Sebulan dekat RM300 ! Letih gini haaa.. Kalau aku guna sorang , tak pe lagi.. Si Zahra pon menyibuk kekadang nak guna dan sekali guna… hurmmm..  Qhaliff sesekali je. Dan aku lak kerap guna internet !

Terfikir nak bertukar ke operator mana.. DiGi ? U-Mobile atau Maxis ? Maxis tolak jauh jauh.. U-Mobile , bini aku dah guna dan line dalam rumah memang lebur ! Dah buat report dan katanya tunggu tahun depan baru buat penambahbaikan.. Huhhh !

Akhirnya aku guna Celcom ! Sebab Celcom keluar pakej baru tanpa kontrak !

image

Amik Platinum ! 60GB ! Haaa… amik kauuu.. Kalau tak cukup gak , tak tau laaa.. Aku kena beli pencawang internet dan pasang kat belakang badan aku la gamaknyaaa..

Sooooo… buat pertama kalinya dalam 10 tahun , aku guna postpaid ! Tak guna dah prepaid. Letih aihhhhh.. Dan aku boleh dah tutup Astro dan satu lagi broadband aku. Jimat RM200 kat situ dah !

Dan aku ada backup DIGI prepaid.. mana la tau kot kot ada tempat yang Celcom tak dapat cover.. Digi jadi penyelamat.. kan kan ? Atau Celcom hilang punca tanpa sebarang notis.. haaa.. Ada gak Digi.. kan kan ? 

1 ulasan:

  1. Tak sangka aben tukar postpaid 🙈🙈 sbb sblm ni mmg tknak tknak guna postpaid .

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.