Apa aku buat di Alainn Clinic and Spa semalam ? - BEN ASHAARI

Apa aku buat di Alainn Clinic and Spa semalam ?

 

Oh ya.. Alainn bermaksud Beauty..

Tempat ni memang popular dikalangan artis dan vvip ! Ada macam macam terapi ada di sini. Nak cun ? Nak putih ? Nak kurus ? Nak nampak kacak ? Haaa… sediakan duitnya saja !

Aku ? Apa aku buat disini ? Aku nak bakar lemak di perut aku ni haaa.. Dari usia 20 tahun lemak ni payah tul nak hilang. Diet dah , bersenam dah.. part lain mudah jer. Tapi situ.. Sebenarnya bukan  tak boleh dengan bersenam cuma part pemakanan gagal ! Makan kalau tak betul dijaga , memang mengelembunglah di perut dan pinggang tu. Buruk aih !

Alhamdulillah.. rezeki aku dijemput untuk mencuba terapi Radio Frequency ( Vanquish ) ni. 4 sesi aku diberikan dalam tempoh sebulan. Jika aku kekalkan dengan bersenam , jaga pemakanan ..inshaAllah , result dia akan seperti yang diidamkan ! Huhhuuh..

image

Ramai tanya berapa harga pakej Vanquish ni ? RM6k++ dan akan dapat 6 sesi jika tak silap aku. Korang leh rujuk dan tanya sendiri di www.alainnmedispa.com atau tengok di instagram , @alainnclinic.

image

Kesan dalam sebulan seperti dibawah ni nanti..

image

Apakah aku akan berjaya ? Hehehehe.. Korang nak gak ? Boleh terus hubungi Alainn Clinic !

image

Harap aku berjaya. Hahahaha…

6 ulasan:

  1. Fuuuh perut aki ni klau buat mau kena gi banyak sesi ni. Lemak bermaharaja lela... tebal lak tu. Hahaha

    BalasPadam
  2. harga yang mahal untuk sebuah terapi apalagi sekelas vvviv tentu akan menjadikan terapinya menjadi nyaman dan makjleb dong bang

    BalasPadam
  3. macam-macam, tapi saya teruja lagi tengok gambar ejaz dan warda tu

    BalasPadam
  4. Ni klau aku dapat pekena ben... Mau terjah makan mana-mana pun ok kan..

    www.pencarimakan.com

    BalasPadam
  5. wah, 6 pax tu...menarik ini.. nealofar pun pergi sana yer utk cantik...harga pun menarik

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.