Terlebih kurus lak aku ! - BEN ASHAARI

Terlebih kurus lak aku !

 

Pening….aku nak buat badan camana sebenarnya ni ?  Dari baju size XXL aku berjaya turun ke L sekarang ni.. Tapi bila tengok cermin, hurmmm..

Aku bukan ahli bina badan. Tak layak pun bergelar bodybuilder pun. Aku sekadar bersenam untuk jaga kesihatan dan juga cunkan badan. Tak nak tengok badan gelebeh semacam jer.. Huhuh..

image

Selepas rehat selama 9 bulan , aku kembali ke gym selepas tengok perut aku serupa perut wife mengandungkan Aariz ! Huhhhh.. Dan tak fit langsung ! Mengah weh.. mengah ! Tak leh blahhh..

Aku kembali ke gym… dan dalam masa sebulan lebih aku berjaya buang lemak lemak yang tak diperlukan. Gi gym siang dan malam.  Kos jangan cite laaa.. bukan seringgit dua woooo..

image

image

Sekarang ni aku cuma nak keluarkan ‘ 6 ketul’ tu dan kekalkan badan yang sihat. Tiada lagi tekanan darah tinggi. Kolestrol pon ok … glukosa pon cun !

Baju pon dah pakai size L.. tapi tu laaa.. nampak kecik lak ! Pening aku ! Nak ke size XL semula .. Huhuhhh…

1 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.