BOBOIBOY : BOBOIBOY GALAXY !


Cuti sekolah tak lama lagi.. filem BOBOIBOY GALAXY yang bakal menemui anak anak anda yang dijangka best seperti sebelum ni…
image
Pratontonnya ialah pada 16hb Nov nanti dan aku jangkakan akan membuatkan anak anak kecil panas bontot bila promosi bertalu talu dibuat ! Hahahaha..
Malah aku sendiri yang sebelum ni menonton Boboiboy The Movie merasakan filem anismasi tu antara yang terbaik pernah aku tonton dan sangat berpuashati.
Apakah Boboiboy Galaxy bakal pecah panggung lebih dari sebelum ni ? Aku harap gitulah.. nanti aku cerita kat korang best ke tak ehh.. nak pergi dia punya pra tonton ! Heee..

1 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.