Selebriti dikejar paparazi kerana tak bayar cukai.. - BEN ASHAARI

Selebriti dikejar paparazi kerana tak bayar cukai..

 

“ .. Pening laaa ngan paparazi sorang ni ! Asyik ikut je ke mana sajaaa ! Tak tenang dibuatnyaaaa.. Macam tau tau je aku tak bayar cukai cermin mata ni !

image

 

Hurmm.. nak buat apa eh ? Camana nak larikan diri dari paparazi aka papa hot ni eh ?

image

 

Ok.. aku ada idea dah.. “.

image

“ Uncle Kacak.. jom ikut saya. Saya nak bagi cerita best ni ! Pasal dunia selebriti. Ada pelakon popular kawin 3 dalam senyap ! Haa.. Nak ? “. Tanya Che Ara dengan penuh kepura puraan.

“ Giler takkk nak.. Baiklah.. “. Jawab paparazi tersebut.

Maka ikutlahh si paparazi tu keluar dari restoran tersebut.

image

 

Hurmm.. camana aku nak lari ehh.. “ .

image

 

Ready utk lari.. hehehe.. nasib ko la paparazi oiii !

“ Ok.. sini je la.. Dah sedia ke ? Eh , tu lipas terbang ! Lari bang lariiii..  “ . Jerit Che Ara.

image

 

Maka bertempiran lari si Che Ara menyelamatkan diri !

image

 

Sempat menjelir lidah lagi ! Huhhhh..

image

 

Padan muka ko , paparazi ! Suka sangat menyibuk hal artisss !

image

Moga dapat perlepasan cukai lain kali yer Che Ara..

Gambar oleh : Sony Xperia XZ.

2 ulasan:

  1. Pun boleh jadi cerita... Hahahaaa....

    BalasPadam
  2. Hihihihi....semput Cik Ara lari ya..sampai jelir lidah tu...

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.