Asah bakat anak kecil kita di RockStar Gym ! - BEN ASHAARI

Asah bakat anak kecil kita di RockStar Gym !

 

Cuti sekolah bakal tiba tidak lama lagi.. tapi tak tau nak buat apa atau nak pergi mana ? Hurmm.. Ada yang dah booking kelas tahfiz dan sebagainya tetapi untuk asah bakat anak kita ?

Sekurang-kurangnya asas kepada sukan-sukan terkenal di dunia seperti renang , gymnastik , futsal , seni mempertahankan diri atau kalau yang suka menari tu , tercari kelas ballet dan sebagainya kan ?

image

Jangan risau.. mereka yang tinggal di sekitar Kuala Lumpur , boleh je antar anak anak kecil korang tu ke RockStar Gym !! Buat yang tak tau.. meh aku kasi tau.. Heee..

Ada 3 cawangan dah Rockstar Gym ni.. Di SetiaWalk Mall , Tropicana City Mall dan terbaru di The Mines Mall.. Baru je dirasmikan minggu lepas ! Dan aku berpeluang melihat sendiri kelas kelas yang ditawarkan !

image

Macam yang aku kata tadi , kat sini ada banyak kelas kelas yang ditawarkan untuk anak kecil kita. Opsss.. tak semestinya anak kecil yer ! Bermula 6 bulan hingga 16 tahun tau !! Ada Ballet , Basketball , Cheerleading , Yoga & Fit , Gymnastic , Futsal , Dance, berenang dan juga tennis ! Pilih je mana saja korang suka dan sesuai untuk anak korang tu..

Kemudahan sudah disediakan ! Terbaik dan keselamatan amat penting disini.

image

image

image

image

image

Menarik kan ? Aku nak bawak Qhaliff dan Zahra belajar berenang ! Heeee.. Zahra suka menari. Boleh cuba gak .. kan kan ?

Untuk maklumat lanjut , boleh ke www.rockstar-gym.com atau ke RockStar Gym Malaysia.

5 ulasan:

  1. memang nampak menarik..bolehla bawk Fariza bila besar nanti

    BalasPadam
  2. Wahhh tak sangka ada tempat macam ni.
    Bagus sangat :)

    P/S: Jana pendapatan lumayan dengan Uber.
    Cara daftar di sini >> http://www.uber.hebahkan.com/2016/03/bagaimanakah-cara-mendaftar-untuk.html

    BalasPadam
  3. Nina dah pegi kat The Mines. Memang best dan bagus untuk perkembangan tumbesar anak-anak.

    BalasPadam
  4. menarik juga ni, physically active

    BalasPadam
  5. Wahh menarik sungguh ada tempat macam ni untuk anak-anak yang aktif memang sesuai.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.