Mampukah ZAVERRA mengembalikan bentuk badan idaman anda ?

 

Founder ZAVERRA memberi aku cuba sekotak dulu produk yang bakal meletup di pasaran ni ! Secara jujurnya aku teruja lama dah nak gunakan produk ZAVERRA ni sebab aku dok intip jer  FB dia semasa dia mula mula nak keluarkan idea nak terbitkan produk ni. Ini bukan rebranding produk slimming yang lain yer ..

Dan menariknya , tak perlu telan ! Sekadar sapu kat mana mana tempat yang korang rasa nak dibakar lemak lemak kat situ ! Haaa.. bayangkan nak sapu kat lengan yang berlemak tu haa !

image

image

Ini pertama kali aku jumpa sejak buat review produk ni ! Hahahaa.. Siap ada tali pita pengukur serta barut ! Fuhhhh.. memang gempak laaa.. Dan , jika nak beli pakej.. siap ada sifu yang akan beri tunjuk ajar camana nak guna dengan betul ! Bila pakai betul , baru ada kesan kan ?

Ok.. aku pakai waktu tidur ! Sapu kat pinggang dan perut.. pastu pakai barut dan tidur ! Ahhh.. lega ! Pakai masa nak gi gym pon sedap !

Panas ke ?? Aah.. sedikit hangat ! Tapi tak la membakar kulit pon. Yang aku tau , bila terasa panas tu.. baru best ! Bau dia pun sedap ! Wangi.. nak pakai keluar jenjalan pon ok  jer..

Camana nak beli ? Soalan yang tepat ! Sila cari di Zaverra Malaysia.

1 ulasan:

  1. patut ker, buek apo nak kasi tak relief untuk makeup dia, baju2 depa yang tak cukup kain tu. bukan dapat pahala pun. baik naik kan pelepasan cukai untuk medical hangpa tau kan sekarang tak der rm100 jangan pergi klinik swasta. pelepasan cukai untuk medical cuma ada medical checkup dan alat bantuan sahaja. Bill hangpa bayarg lah sendiri.

    berasap pulak pagi-pagi ni baca.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.