Selasa, 18 Julai 2017

Produk Cosmoderm sebagai ' Duit Raya ' pada orang dewasa !

Minggu lepas , rakan-rakan blogger datang beraya. Asalnya 3-4 orang jer.. sekali datang , tu diaaa ! Satu batalion. Haaa.. mengelabah dibuatnya. Nasib baik wife dah sediakan sedikit juadah. Kuih raya , memang abis dah dibedal aku dan Zahra.. hehehehee..
Alhamdulillah.. 
Nasib baik laaa ada juga makanan. Diorang kata tak payah masak ! Amboiii.. takkan kita terima tetamu , nak biar minum air sirap je kan ? Hehehe..Kan kan ? Tak syiok la gituuu... Maka untuk mereka ada la bihun goreng ayam , pulut kuning dan sedikit kek dan tart yang ditempah khas.. istimewa dari KhaisyaDelite. Sedap ! Tetamu puashati gitu.. 
Pastu ada yang pulang awal sebab ada open house di rumah kawan kawan. Tetiba ada sorang kawan tu bersuara.. Nak mintak Deep Heat Lotion Cosmoderm. Sememangnya kat aku ada banyak sebab aku suka pakai ! Heheheheh.. 
Sememangnya diorang adalah pengguna setia Cosmoderm seperti aku. Nak guna produk lain tu , memang liat dah.. sebab dah tau serasi dengan kita.. kan kan ? Bila aku bawak keluar kotak berisi produk Cosmoderm ( banyak stok aku ! ) , masing masing pakat pilih apa nak ! Hehehee.. Kira ni duit raya dari aku laa.. Sila pilih 2 produk je yer.. persamaan seorang RM50 ! Hahahahaha.. Ok la kan ? 
Dan masing masing amik apa yang mereka nak sangat selama ni. Nak beli tak sempat lagi katanya.. Nak beli online gituu.. tak pe.Karang ada berita baik ! 



Si Mera sorok satu produk khas untuk wanita.. Pencuci Manjakani ! Hahahaha.. Segan dia nak bergambar katanya.. Tak pe.. Yang penting kesan pada si pemakai.. kan kan ? Semua yang mereka pilih tu memang bagus sekali produknya. Biasanya aku beri pada ahli keluarga aku di Cheras dan juga di Kelantan. Hehehehe.. Diorang suka guna gak. 
Oh ya... berita baik juga korang yang tercari produk produk Cosmoderm ni.. Selain beli secara online di laman web Cosmoderm , www.cosmoderm.com.my .. korang juga boleh dah beli di farmasi Caring dan juga Watson ! Haaaa... Terbaik kan ? Kalau di Alamanda Putrajaya , Wellness ada jual. Ari tu tengok diorang susun.. cantik je ! Yelah , produk bagus kan ? 
Pasni leh la buat cam aku buat tu eh.. kasi pada kawan kawan tersayang ! 
Ahaaa.... Diskaun ? Ehh.. ada ! Jangan risau ! Korang kena selalu follow up page Cosmoderm atau instagram Cosmoderm. Setiap aktiviti akan diupdate di situ. Sebarang pertanyaan pon leh je kemukankan di sana juga. Ok ? Jangan risau.. Produk ni HALAL yer ! Ada sijil lagi.. 
Info lanjut di : 
Careline : 1700 815 495 
Facebook : https://www.facebook.com/Cosmoderm/
Instagram : https://www.instagram.com/cosmoderm/
Web : www.cosmoderm.com.my

21 komen :

qaseh dalia berkata... [Reply to comment]

Nyesal x g :p

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

untung tau abang long ben banjer cosmoderm...nak jugakk hahaha...

Salatul Zarida berkata... [Reply to comment]

bila la nak tergerak hati guna produk nie... huhuhuhu

IQ = Izyan Balqis berkata... [Reply to comment]

Bestnye dapat produk cosmoderm! Semalam Iq pergi guardian. Ada juga jumpa produk Cosmoderm ni. Cuma deep het lotion xde. Alaaa

Umminani berkata... [Reply to comment]

suka dgn cosmoderm, deep heat serius best. la ni pencuci muka utk kulit sensitif pula jadi favourite tau. Bagus idea bagi duit raya tu

Aznan Sd berkata... [Reply to comment]

Hahahaha.. Asalnya bersuara minta deep heat lotion yg kawan pesan... Rezeki kitaorg dpt 'duit raya' cosmoderm.. Tq beben

mas saari berkata... [Reply to comment]

Wahhh untung depa beraya rumah duta Cosmoderm, terus dapat produk. Lagi berbaloi dari duit raya tu!

TATI MANSUR - WIFE SOSAB MAMA SAZSO berkata... [Reply to comment]

Untungnya beraya kat rumah duta Cosmoderm.. Dapat gift produk Cosmoderm tu..

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

untung lah..minggu ni dapat lagi x ''duit raya'' hihih

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

PC pun salah seorang pengguna produk cosmoderm..setakat ini alhamdulillah suka.

Mohaz Sue berkata... [Reply to comment]

Untungnya dapat hadiah... hadiah best plk tu... nak juga..hihi

Mimin Adam berkata... [Reply to comment]

adudududu... seronoknyaaaaaaaa dapat brg cosmoderm

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Poskan diut raya produk cosmoderm utk kita gak ..barulaaa adil.. ini tak adil hehehe

shalimar yusof berkata... [Reply to comment]

wahh,,,bertuah semua yg pergii

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

lagi best kot dapat "duit raya cosmoderm" dari duit betul, hihihihi... TQ aben! ailebiu lahhhh... hihihihihi

Zie Azi berkata... [Reply to comment]

memang paki cosmoderm ni, rugi tak raya mah a.ben..kalau tak dapt lanjer comsmoderm free, hahah

Ada hari tu gi guardian tak banyak choice, bnyak yg out of stok, best pulk tgok picture semua produk ada...huhuuu

dorsett pink berkata... [Reply to comment]

Thank you Ben for sharing this info

Emarieys berkata... [Reply to comment]

untunglah mereka...dapat 'duit raya' special..eh, saya pun dah mula pakai pencuci dari cosmoderm juga...memang best.

fizafantagirO berkata... [Reply to comment]

ooo mera ambik manjakani eh? hahaha.
Nakk shower gel !

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Ala. Nak gak. Nak duit raya..

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Untung laaa depa hehe. Tapi Deep Heat Lotion tu mmg best, yg Manjakani tu pun best. I dah setia guna tu.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI