Produk Cosmoderm sebagai ' Duit Raya ' pada orang dewasa !

Minggu lepas , rakan-rakan blogger datang beraya. Asalnya 3-4 orang jer.. sekali datang , tu diaaa ! Satu batalion. Haaa.. mengelabah dibuatnya. Nasib baik wife dah sediakan sedikit juadah. Kuih raya , memang abis dah dibedal aku dan Zahra.. hehehehee..
Alhamdulillah.. 
Nasib baik laaa ada juga makanan. Diorang kata tak payah masak ! Amboiii.. takkan kita terima tetamu , nak biar minum air sirap je kan ? Hehehe..Kan kan ? Tak syiok la gituuu... Maka untuk mereka ada la bihun goreng ayam , pulut kuning dan sedikit kek dan tart yang ditempah khas.. istimewa dari KhaisyaDelite. Sedap ! Tetamu puashati gitu.. 
Pastu ada yang pulang awal sebab ada open house di rumah kawan kawan. Tetiba ada sorang kawan tu bersuara.. Nak mintak Deep Heat Lotion Cosmoderm. Sememangnya kat aku ada banyak sebab aku suka pakai ! Heheheheh.. 
Sememangnya diorang adalah pengguna setia Cosmoderm seperti aku. Nak guna produk lain tu , memang liat dah.. sebab dah tau serasi dengan kita.. kan kan ? Bila aku bawak keluar kotak berisi produk Cosmoderm ( banyak stok aku ! ) , masing masing pakat pilih apa nak ! Hehehee.. Kira ni duit raya dari aku laa.. Sila pilih 2 produk je yer.. persamaan seorang RM50 ! Hahahahaha.. Ok la kan ? 
Dan masing masing amik apa yang mereka nak sangat selama ni. Nak beli tak sempat lagi katanya.. Nak beli online gituu.. tak pe.Karang ada berita baik ! 



Si Mera sorok satu produk khas untuk wanita.. Pencuci Manjakani ! Hahahaha.. Segan dia nak bergambar katanya.. Tak pe.. Yang penting kesan pada si pemakai.. kan kan ? Semua yang mereka pilih tu memang bagus sekali produknya. Biasanya aku beri pada ahli keluarga aku di Cheras dan juga di Kelantan. Hehehehe.. Diorang suka guna gak. 
Oh ya... berita baik juga korang yang tercari produk produk Cosmoderm ni.. Selain beli secara online di laman web Cosmoderm , www.cosmoderm.com.my .. korang juga boleh dah beli di farmasi Caring dan juga Watson ! Haaaa... Terbaik kan ? Kalau di Alamanda Putrajaya , Wellness ada jual. Ari tu tengok diorang susun.. cantik je ! Yelah , produk bagus kan ? 
Pasni leh la buat cam aku buat tu eh.. kasi pada kawan kawan tersayang ! 
Ahaaa.... Diskaun ? Ehh.. ada ! Jangan risau ! Korang kena selalu follow up page Cosmoderm atau instagram Cosmoderm. Setiap aktiviti akan diupdate di situ. Sebarang pertanyaan pon leh je kemukankan di sana juga. Ok ? Jangan risau.. Produk ni HALAL yer ! Ada sijil lagi.. 
Info lanjut di : 
Careline : 1700 815 495 
Facebook : https://www.facebook.com/Cosmoderm/
Instagram : https://www.instagram.com/cosmoderm/
Web : www.cosmoderm.com.my

21 ulasan:

  1. untung tau abang long ben banjer cosmoderm...nak jugakk hahaha...

    BalasPadam
  2. bila la nak tergerak hati guna produk nie... huhuhuhu

    BalasPadam
  3. Bestnye dapat produk cosmoderm! Semalam Iq pergi guardian. Ada juga jumpa produk Cosmoderm ni. Cuma deep het lotion xde. Alaaa

    BalasPadam
  4. suka dgn cosmoderm, deep heat serius best. la ni pencuci muka utk kulit sensitif pula jadi favourite tau. Bagus idea bagi duit raya tu

    BalasPadam
  5. Hahahaha.. Asalnya bersuara minta deep heat lotion yg kawan pesan... Rezeki kitaorg dpt 'duit raya' cosmoderm.. Tq beben

    BalasPadam
  6. Wahhh untung depa beraya rumah duta Cosmoderm, terus dapat produk. Lagi berbaloi dari duit raya tu!

    BalasPadam
  7. Untungnya beraya kat rumah duta Cosmoderm.. Dapat gift produk Cosmoderm tu..

    BalasPadam
  8. untung lah..minggu ni dapat lagi x ''duit raya'' hihih

    BalasPadam
  9. PC pun salah seorang pengguna produk cosmoderm..setakat ini alhamdulillah suka.

    BalasPadam
  10. Untungnya dapat hadiah... hadiah best plk tu... nak juga..hihi

    BalasPadam
  11. adudududu... seronoknyaaaaaaaa dapat brg cosmoderm

    BalasPadam
  12. Poskan diut raya produk cosmoderm utk kita gak ..barulaaa adil.. ini tak adil hehehe

    BalasPadam
  13. lagi best kot dapat "duit raya cosmoderm" dari duit betul, hihihihi... TQ aben! ailebiu lahhhh... hihihihihi

    BalasPadam
  14. memang paki cosmoderm ni, rugi tak raya mah a.ben..kalau tak dapt lanjer comsmoderm free, hahah

    Ada hari tu gi guardian tak banyak choice, bnyak yg out of stok, best pulk tgok picture semua produk ada...huhuuu

    BalasPadam
  15. Thank you Ben for sharing this info

    BalasPadam
  16. untunglah mereka...dapat 'duit raya' special..eh, saya pun dah mula pakai pencuci dari cosmoderm juga...memang best.

    BalasPadam
  17. ooo mera ambik manjakani eh? hahaha.
    Nakk shower gel !

    BalasPadam
  18. Ala. Nak gak. Nak duit raya..

    BalasPadam
  19. Untung laaa depa hehe. Tapi Deep Heat Lotion tu mmg best, yg Manjakani tu pun best. I dah setia guna tu.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI