Jom tonton teater 'Bikers Kental' di Istana Budaya

Teringin sesuatu yang biasa ditonton , tapi di depan mata ? Heheehhe.. Santai dan rileks... sesekali keluar dari skrip dan tetap mengeletek hati ! Keletah Awie dan Zizan benar benar mencuit hati penonton terutama dua orang sahabat baik aku yang belum pernah lagi menjejakkan kaki ke Istana Budaya ni.. Dan berbaloi kata mereka ! 


Antara tarikan teater 'Bikers Kental '  ni ialah Awie. Secara jujurnya , bagi aku Awie berjaya menjadikan teater Bikers Kental ni menarik dan cukup menghiburkan. Manakala Zizan , seperti biasa.. boleh baca lawaknya namun tetap menarik dan kelakar ! Gabungan kedua dua pelakon popular ni , membuatkan teater Bikers Kental ni menarik untuk ditonton bersama rakan rakan.. Andai tiada skrip double meaning , maka ianya layak ditonton sekali bersama anak anak kecil.. Jujur ni ! Haaa...

Selain Awie dan Zizan , pelakon yang menjayakan teater ini ialah Ameerul Afendi , Nadia Brian , Kamarul Yusof dan ramai lagi. 





Lakonan Awie bagi aku dah cukup menghiburkan tetapi 'rosak' sekejap dengan adegan merokok. Rasanya tak perlu tunjuk kot part tu ! Biar pun ianya realiti , tetapi kita masih mampu mendidik penonton melalui teater.. kan ? Tak salah sebenarnya.. 

Teater Bikers Kental yang dipentaskan di Istana Budaya bermula 23hb Jan 2016 dan akan berakhir pada 31 Januari 2016.Tike boleh didapati dengan harga RM45, RM65 , RM95 , RM124 , RM155 , RM185 dan RM305. Tiket boleh di dapati di  www.AirAsiaRedtix.com

2 ulasan:

  1. Bestnya..teringin nak tengok jugak..

    BalasPadam
  2. Bestnya. Lakonan awie mmg mantap. Pernah layan ms teater CUCI dlu. Best!! Sebab tu rasa rugi tak boleh join this time. T_T

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009