Jom tonton teater 'Bikers Kental' di Istana Budaya

by - Januari 23, 2016

Teringin sesuatu yang biasa ditonton , tapi di depan mata ? Heheehhe.. Santai dan rileks... sesekali keluar dari skrip dan tetap mengeletek hati ! Keletah Awie dan Zizan benar benar mencuit hati penonton terutama dua orang sahabat baik aku yang belum pernah lagi menjejakkan kaki ke Istana Budaya ni.. Dan berbaloi kata mereka ! 


Antara tarikan teater 'Bikers Kental '  ni ialah Awie. Secara jujurnya , bagi aku Awie berjaya menjadikan teater Bikers Kental ni menarik dan cukup menghiburkan. Manakala Zizan , seperti biasa.. boleh baca lawaknya namun tetap menarik dan kelakar ! Gabungan kedua dua pelakon popular ni , membuatkan teater Bikers Kental ni menarik untuk ditonton bersama rakan rakan.. Andai tiada skrip double meaning , maka ianya layak ditonton sekali bersama anak anak kecil.. Jujur ni ! Haaa...

Selain Awie dan Zizan , pelakon yang menjayakan teater ini ialah Ameerul Afendi , Nadia Brian , Kamarul Yusof dan ramai lagi. 





Lakonan Awie bagi aku dah cukup menghiburkan tetapi 'rosak' sekejap dengan adegan merokok. Rasanya tak perlu tunjuk kot part tu ! Biar pun ianya realiti , tetapi kita masih mampu mendidik penonton melalui teater.. kan ? Tak salah sebenarnya.. 

Teater Bikers Kental yang dipentaskan di Istana Budaya bermula 23hb Jan 2016 dan akan berakhir pada 31 Januari 2016.Tike boleh didapati dengan harga RM45, RM65 , RM95 , RM124 , RM155 , RM185 dan RM305. Tiket boleh di dapati di  www.AirAsiaRedtix.com

You May Also Like

2 comments

  1. Bestnya..teringin nak tengok jugak..

    BalasPadam
  2. Bestnya. Lakonan awie mmg mantap. Pernah layan ms teater CUCI dlu. Best!! Sebab tu rasa rugi tak boleh join this time. T_T

    BalasPadam