Menarikah Lexis Suites Penang ? - BEN ASHAARI

Menarikah Lexis Suites Penang ?

Aku baru terima email... Lexis Suites di Pulau Pinang ! Wowwww... Kalau dia berlatarbelakangkan laut , confirm cantik ! Apakah gitu ? Aku bukak terus page Lexis Penang.. dan tengok gambar satu demi satu..

Hurmm...






Kecuali kolam , yang lain sama seperti yang pernah aku pergi di Lexis Hibiscus Port Dickson , baru baru ni. Cantik , kemas dan nampak ekslusif ! Memang gempak ! Hilang stress kalau lepak sini semalam dua..

Harga ? Memandangkan baru je dibuka , maka harganya memang dah bagi diskaun ! Rugi kalau lepaskan wooo ! Macam nak balik kampung je aku minggu ni.. hehehe.. Leh lepak kat hotel ni ! Buat mereka yang tercari cari tempat percutian di hujung minggu ni , boleh la try menginap di sini.. Confirm takkan lupa percutian di situ punya !  





4 ulasan:

  1. sama la...
    mampu tengok je...huhuhuhu

    BalasPadam
  2. dah pergi..bawa famili anak 3 orang..memang best dan berbaloi..isteripun boleh sama2 mandi kolam dengan bebas..selesa..mandi kolam sampai puas.

    BalasPadam
  3. dah pergi..memang best dan berbaloi

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.