Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 16 Mac 2012

Anak sapa la punya kerja ni ??

 

Rasa-rasa la kan .. kan .. ni kerja budak ke atau bapak budak ? Maksud aku , google menda menda gini .. Ni yg tersangkut kat blog aku pada hari Jumaat yang mulia ni .. Tak mungkin la perempuan kan ? Diorang pemalu .. Tapi ada la kawan FB pernah berkongsi cerita kat aku dulu , dalam laptop kawan dia yang nampak baik giler tu penuh dengan video lucah dan gambar lucah .. Ahaa .. camana tu ?

  1. main dengan afrika ( lelaki kah yg google menda ni ? Auww.. )
  2. bertukar pasangan sex ( ni mesti terlebih tonton video lucah ! )
  3. video stim tengok perempuan mengandung ( pakai la seksi seksi lagi time mengandung .. )
  4. nak main awek ( sah tak sunat lagi ! )

 

Amacam ? Budak budak skang ni , jangan pandang takde mata .. Asal sunat je , dah nak test power .. Sapa suruh tak didik betul betul ? Penerangan dari bapa tu penting ..

Anak aku pon laki .. adoi .. Ni yg nak potong internet ni .. Guna broadand je .. No laptop laptop !

7 komen :

:: Mrs.Eady :: berkata... [Reply to comment]

daddy oh daddy!!

Haris Khairuddin berkata... [Reply to comment]

xyah la sampai potong tenet. block je..kan skrg ni dah boleh blocked site2 x sepatutnya tu.. ;p

Vanessa berkata... [Reply to comment]

sebab kenapa perempuan suka suami orang ( i likee )!

hahahaahahaha

JaNnaH berkata... [Reply to comment]

dunia tanpa sepadan

B&b berkata... [Reply to comment]

Hihii..lucu!

Syue Mustafa berkata... [Reply to comment]

Uisk, sabar ajer ler...

Wani berkata... [Reply to comment]

Skrg ni susah nk tegah anak2.. Sjujurnya, ada pngalaman. Fmily sy mmg buta IT, jujur hbis, tp first time bukak intrnet, istighfar pnjang. Terbukak website yg tak ptut. Maklum la, kawan jadi dajjal pi suruh bukak. Kita yg taktau apa2 ni ikutkn aje..

Susah jgk skrg nk kwal2.. Mudah2han bro Ben dapat hadap msalah ni. :)

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI