Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 4 Mac 2012

Download Cinta Kura-Kura

 

Waah .. diorang kata best .. Biasa la kan .. KRU punya cerita .. mesti lain dari lain .. Nak g panggung , tamo eh ? Jadi tunggu la mana mana manusia rekod kat panggung dan keluarkan di internet ..

Hahaha .. Nak download eh ? Tamo tengok panggung ? Betul ? Betul ni ? Jom .. klik SINI ..

5 komen :

fRaMe+LenSeS berkata... [Reply to comment]

tgu donlod ja la. tak caya dah apa orang kata. konon hari tu kata botol kicap tu best. last tgk hampeh je. buang masa la tgk cita melayu kat panggung.

QasehnyaRania berkata... [Reply to comment]

hehe..mmang lain dari yg lain.. blh layan ...jji njoy,tak payah nak fenin2 mikir jalan ceghita ..:)

Orator Unisza berkata... [Reply to comment]

haha...hidup ni asyik nak free je...ape salahnya sokong filem tempatan.....yang penting jauhkan daripada cetak rompak..hehe

9n0L4 berkata... [Reply to comment]

lajunye dah ade download. ;)

nysAh ngEhz berkata... [Reply to comment]

best ke citer neyh?

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI