Gua kiciwaaaa ..

 

Salam kawan kawan .. sudah makan ka belum ? Aku ? Melantak susu HL je .. Maklumlah .. siang jaga makan .. tengahari pon .. malam je melantak skit sbb baru pas workout kang.. Jadi nafsu serupa kuda punya nafsu ar .. hahaha ..

Hurm .. ni dok tunggu baju yang sedang dibasuh lak .. sebakul ada . hahaha .. baju aku saja 80% .. pasni baju anak lak .. aiyok … Sebelum tu , g antar wife g kerja .. Basuh kereta jap .. Dan skang , update blog .. Ingt nak update awal pagi tapi bila dah tengok besi besi dan bebola gym ni , layan la workout skit.

Hurm .. Keciwa ? Kenapa ? Badminton , gagal .. Bolasepak gagal .. Hoki ? Baru tewas dengan Korea Selatan 3-2 .. kiciwaaaa .. Yang mengembirakan hari ni , cuma baby yg bergerak dalam perut wife dan juga senyuman si isteri .. ahaks.. gatai aiii .. hahaha ..

Tah la .. kalau tengok berita di dada akhbar ( lom ada lagi berita di dada orang ) , mmg frust memanjang skang ni .. Jadi , baca sambil lalu je la .. Zaman ni , berita semua mmg mengemparkan ..

Nasib bak tadi balik … ha… tak yah cita la .. kang ada yang kena cubit nanti .. ahahah .. ok , nak sambung jemur baju lak.. Hari ni tak leh nak tidur sbb wife dah booking transport .. kena g amik dia kul 12 .. adeh ..

8 ulasan:

  1. hr ni H.Metro byk citer sedih.. bdk 2 thn mati lemas di titiwangsa, kemalangan maut, mati krn tersepit.. macam2 la.. cedih2..

    BalasPadam
  2. Tak baik meneluh tau wife suruh apa2.Kena ikhlas....

    BalasPadam
  3. W'salam..
    Blum makan lg, duk mkn blog2 kat sini dlu pagi2 ni, hehe.

    Waah, bgus la bro hari2 buat krja smua. Ini bru btul suami mithali. Tp yg akhbar tu mmg tak boleh pergi, haha!

    Truskan buat krja rumah. Trsenyum bini bro. Untunglah!

    BalasPadam
  4. @Scarlett O'Hara mana ada mengeluh la sis.. ni ikhlas abis dah ni.. dia tak suruh pon .. booking tu , biasa je.. ehe..

    BalasPadam
  5. rase macam nk kungfukan lin dan je, kasik dia lembik sket! arrgghhhh..! kesian latok chong wei.. hu3..

    BalasPadam
  6. wah suami yg soleh la.....bile due nye ni? hehe tak sabar nk tgk baby abg ben ni....adakah 6pack gak//opssss

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009