Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 27 Mac 2012

Kena tunggu sehari ..

Nombor bergerak mcm air di sungai sewaktu hujan. Jadi jgn risau la lambat kalau korang nk buat Mykad baru  kt JPN Putrajaya ni sbb byk kaunter ...


Cam aku , kena byr RM10 . Gambar percuma .. hahah .. Kena tunggu sehari baru leh amik tp apa apa pon kena telefon dulu .. mana tau tak siap lagi ..


Published with Blogger-droid v2.0.4

7 komen :

NAL berkata... [Reply to comment]

diwajibkan tukar kan??

are_lin@yu berkata... [Reply to comment]

oo yeke ari tu akak ofis buat ptg dah blh ambil..btl jgk lah tu 1 hari..hehe

Citarasa Rinduan berkata... [Reply to comment]

oh sehari.............

ayu jumaat nie baru siap.. hehehhe.. 3 mggu tu...
bayaran mmg rm 10, kecuali hilang rm 100

AiSyA LiEzA berkata... [Reply to comment]

ekhh... wajib tukar ke??? >.<

mas saari berkata... [Reply to comment]

memang cepat! Mas pergi buat last month pun sekejap je.. kena byr rm10 gak!

Puteri Salju berkata... [Reply to comment]

cepatnyer.. sehari jerk? kalo kat sini seminggu

cantekk berkata... [Reply to comment]

kita pon tak buat lg...
padahal opis sebaris jalan je =)

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI