Kena tunggu sehari ..

Nombor bergerak mcm air di sungai sewaktu hujan. Jadi jgn risau la lambat kalau korang nk buat Mykad baru  kt JPN Putrajaya ni sbb byk kaunter ...


Cam aku , kena byr RM10 . Gambar percuma .. hahah .. Kena tunggu sehari baru leh amik tp apa apa pon kena telefon dulu .. mana tau tak siap lagi ..


Published with Blogger-droid v2.0.4

7 ulasan:

  1. oo yeke ari tu akak ofis buat ptg dah blh ambil..btl jgk lah tu 1 hari..hehe

    BalasPadam
  2. oh sehari.............

    ayu jumaat nie baru siap.. hehehhe.. 3 mggu tu...
    bayaran mmg rm 10, kecuali hilang rm 100

    BalasPadam
  3. ekhh... wajib tukar ke??? >.<

    BalasPadam
  4. memang cepat! Mas pergi buat last month pun sekejap je.. kena byr rm10 gak!

    BalasPadam
  5. cepatnyer.. sehari jerk? kalo kat sini seminggu

    BalasPadam
  6. kita pon tak buat lg...
    padahal opis sebaris jalan je =)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.