Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 30 Mac 2012

Kenapa la si isteri suka benar membebel ??

 

image

Tu diaaa … memang patut eh kena bebel ? Kalau dah sampai gini sekali punya malas , maka mmg patut telinga aku ni cair je dek kena jelingan tajam si wife ..

Hahahahha .. adoi .. aku bukan malas tapi lebih suka jimatkan masa.. Kira mana dan je laaa .. Lagi pon ok pe , aku jimatkan hanget tu dari terbiar tak digunakan !

27 komen :

NAL berkata... [Reply to comment]

fitrah perempuan memang kuat bebel..btw kes abg Ben memang patut la..hahaha..

Amalina berkata... [Reply to comment]

hahhaha ... abg ben sama
macam adik ama ^^ malas nk
sidai kain tuala ...
kekekke .. mana tak kene
bebelnya , if tak sidai ,
nanti kain tuala tu bau
masham leeee ~~~ hehehhe ...
http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/

nafaz lynn berkata... [Reply to comment]

isteri dan orang perempuan membebel mende yang baik.. dan mengingati.. maybe peremepuan dilahirkan sebegini.. hehe

Tentang Kita berkata... [Reply to comment]

lelaki mmg gitu kutnyer...

Azlan Strider berkata... [Reply to comment]

itu dah memeang nature mereka kot membebel kat laki..hahahaha

Regards,
-Strider-

Ain Runnia berkata... [Reply to comment]

salam..

utk pengetahuan lelaki, org perempuan takkan membebel kalau tak de sebab..

membebel tu kan tandanya sayang ^^
kihkih :P

AzNuRuL AzMaN berkata... [Reply to comment]

en ben..mmg le marah main sangkut gitu je tualanya..nanti dah la hapak, tengik, penuh tahi lalat pulak..nak clorox jadi keje nak beli baru jadi keje..pompuan ni penjimat lagi cermat tau..brg2 semua tahan lama..

kalau dapat laki pesen buka kain pelikat pastu biar je kain tu melingkar tengah rumah/bilik pun boleh bikin hot tau..mmg patut pun kena bebel..byk lagi benda lain nak buat..hal dapur, hal rumah, hal kain baju, hal suami, hal anak, hal sekolah anak..haishhhh.....

Norasiah Nasir berkata... [Reply to comment]

kalau pompuan tak bebel..jadilah mcm gambo di atas....syabas kaum wanita....

Inilah Aku berkata... [Reply to comment]

fitrah ppn berleter sebab nak melepaskan perasaan dalam diri.. tu terapi tu.. tapi bab mcm tu stdrt lah kan ben.. x elok di bazirkan ruang.. he he he (samalah kita)

Norasiah Nasir berkata... [Reply to comment]

kalau pompuan tak bebel..jadilah mcm gambo di atas....syabas kaum wanita....

aku dan segalanya berkata... [Reply to comment]

isteri mana yg x bebel kalau gitu...hahahaha...

atiqa aris berkata... [Reply to comment]

haha bole pulak sangkot camtu.

Cik Adieb berkata... [Reply to comment]

fitrah pompuan :D

memmetlenggeng berkata... [Reply to comment]

Ala En Ben, sekurang-kurangnya sangkut gak la baju kat hanger.. husband saya lagik dasat, kat tombol pintu la, kat atas peti ais laa..atas sofa..kadang-kadang atas meja komputer pun ada.. mau aku tak hangin satu macam..

Wanabe PJ berkata... [Reply to comment]

lumrah kehidupan..beza antara lelaki n perempuan..hehehe..

KhaiRin : anies berkata... [Reply to comment]

isteri = pompuan = vocal creatures..

pinky berkata... [Reply to comment]

hahahha... tu sengal namanya...

Syida Muhajir berkata... [Reply to comment]

Wah.... simplenya cara sangkut. Ni betul2 jimat masa

fahmie firas berkata... [Reply to comment]

hehe terbaek la abg ben... btw, header dye gempak :)

AiSyA LiEzA berkata... [Reply to comment]

ala..senang je tu... :P ahhaha.. biasalah perempuan xleh lari dari membebel tetapi untuk kebaikkn lelaki gax.. ^_^

Boni JLL3 berkata... [Reply to comment]

hahahaha.. betul tu.. masa tu emas

Cik RoSs berkata... [Reply to comment]

Isteri = perempuan = membebel = bagus

Miszz Miza berkata... [Reply to comment]

pompuan ingin sempurna tp selesa pakcik beben....

Jaja berkata... [Reply to comment]

kak zla bagi jelingan tajam tu kira baik la...kalau saya dah lama amik buang dalam tong sampah... hehehe

elly norman berkata... [Reply to comment]

abg ben ... kajian menunjukkan .. pompuan bercakap 100,000 patah perkataan sehari..lelaki lak 50,000 sahaja...jadi biar jer pompuan membebel.. dan bercakap... kalau tak stress nanti... bebel tuh terapi jugak... yang lelaki ni pulak.. macam sengaja mencari sebab nak kena bebel... cuba la jangan sampai kena bebel... nanti kena bebel kata orang pompuan nih bising bising jer... tapi sendiri yang buat diri tuhkena bebel.... uit..haaaa kan kita dah bebel... sorry tak sengaja...

Sis AI berkata... [Reply to comment]

Hahaha! Tak boleh blah! Agk2 arr bro.. Klu sy pun grenti bebel tak tentu psal..

Tracey berkata... [Reply to comment]

Bebel for your own good...kalau isteri bebel tu tanda sayg ahaha kalau diam je lain tu...:P

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI