Petang anda membosankan ? Jom ..

 

Jom ke PICC , Putrajaya .. Kat situ ada tasik yg cantik .. G beriadah di sana jam 6 petang dan saksikan , mentari terbenam dengan penuh keindahan ! Tu pon kalau cuaca cantik la.. hehe ..

IMAG2194-1IMAG2219

IMAG2205

IMAG2210

IMAG2213IMAG2216

IMAG2215

Kalau guna dslr , lagi cantik  .. Tu belum edit dalam photoshop  lagi kan ? Ni semua original dari hp htc aku .. huhuh.

18 ulasan:

  1. gambar ke 3 tu smart la.. yang last pun memang cantik.. ciptaan ALLAH..

    BalasPadam
  2. macam best. saya duduk dekat dgn putrajaya tapi tak penah pulak lepak+riadah situ.mana la tau boleh jumpa abg ben ke..:) ensem lah abg ben!jeles dgn badan tu..

    BalasPadam
  3. cantik hasilnya. petang ni nak ke kl... malas tapi terpaksa, cari rezeki. bolehlah next time bawa anak2 ke PICC... kot2 jumpa ben.

    BalasPadam
  4. pergh... macam leonardo dikaprio

    BalasPadam
  5. subhanallah...cantik matahari terbenam tuu :)

    BalasPadam
  6. bersenam di waktu ptg..x dpt la abg ben.....blik keje kul 5 ptg..kejar tren komuter kul 5.30 smpai shah alam kul 6.20 ptg, pastu gerak blik rumah kat meru kul 7.00 lebih bru sampai umah....tu klu bernasib baik..buat komuter de prob....aduyai....

    BalasPadam
  7. best2..aku layan bende2 camni kat taman bandar kuantan je la bro ;-)

    BalasPadam
  8. hehe sebut PICC je teringat memori time keje situ dulu. hehehe memang terbaik! sape2 bosan2 leh la tgk view putrajaya dari atas PICC tu, mmg nice. xpun kalau ada event yang best2 bole je masuk dalam tu. ;)

    BalasPadam
  9. BEAUTIFUL SHOTS! BTW WHO TOOK THE PHOTOS? :)

    BalasPadam
  10. subhanallah. cantik betul pemandangan nyerr.. :)

    BalasPadam
  11. wow!! nice pics abg ben..
    hurm baru je minggu lps pergi sana. seriously mmg cantik! sempat tengok matahari terbenam waktu tu..teringin nak pergi lagi! ;D

    BalasPadam
  12. assalamualaikum en.ben... wah cantik2 gambar tu...:)

    BalasPadam
  13. subhanallah ,gmbr last tu sgt cantik:) btl2..tenang je lpaking there

    BalasPadam
  14. subhanallah ,gmbr last tu sgt cantik:) btl2..tenang je lpaking there

    BalasPadam
  15. wahh~ fotogenik betul! suke2..
    serius amik pic just guna HTC ? ni nak beli HTC ni..=)

    BalasPadam
  16. subhanallah, cantiknye..takyah susah2 nak gi tepi pantai..gi tasik kat putrajaya pun dah cukup mengagumkan..:)

    BalasPadam
  17. untung la... rumah dekat dengan tasik putrajaya. ni kat taman botani ke?

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI