Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 29 Mac 2012

Petang anda membosankan ? Jom ..

 

Jom ke PICC , Putrajaya .. Kat situ ada tasik yg cantik .. G beriadah di sana jam 6 petang dan saksikan , mentari terbenam dengan penuh keindahan ! Tu pon kalau cuaca cantik la.. hehe ..

IMAG2194-1IMAG2219

IMAG2205

IMAG2210

IMAG2213IMAG2216

IMAG2215

Kalau guna dslr , lagi cantik  .. Tu belum edit dalam photoshop  lagi kan ? Ni semua original dari hp htc aku .. huhuh.

18 komen :

nafaz lynn berkata... [Reply to comment]

gambar ke 3 tu smart la.. yang last pun memang cantik.. ciptaan ALLAH..

Uwais Al Qarni Bin Mohd Isa berkata... [Reply to comment]

macam best. saya duduk dekat dgn putrajaya tapi tak penah pulak lepak+riadah situ.mana la tau boleh jumpa abg ben ke..:) ensem lah abg ben!jeles dgn badan tu..

Liza @ Adzriel AB berkata... [Reply to comment]

cantik hasilnya. petang ni nak ke kl... malas tapi terpaksa, cari rezeki. bolehlah next time bawa anak2 ke PICC... kot2 jumpa ben.

Boni JLL3 berkata... [Reply to comment]

pergh... macam leonardo dikaprio

AlyNn NyzAa berkata... [Reply to comment]

subhanallah...cantik matahari terbenam tuu :)

Tentang Kita berkata... [Reply to comment]

bersenam di waktu ptg..x dpt la abg ben.....blik keje kul 5 ptg..kejar tren komuter kul 5.30 smpai shah alam kul 6.20 ptg, pastu gerak blik rumah kat meru kul 7.00 lebih bru sampai umah....tu klu bernasib baik..buat komuter de prob....aduyai....

Phat berkata... [Reply to comment]

best2..aku layan bende2 camni kat taman bandar kuantan je la bro ;-)

Lindaannur berkata... [Reply to comment]

cantik..

yuzi berkata... [Reply to comment]

hehe sebut PICC je teringat memori time keje situ dulu. hehehe memang terbaik! sape2 bosan2 leh la tgk view putrajaya dari atas PICC tu, mmg nice. xpun kalau ada event yang best2 bole je masuk dalam tu. ;)

Eny Yusnizar berkata... [Reply to comment]

BEAUTIFUL SHOTS! BTW WHO TOOK THE PHOTOS? :)

!~ Dolly Auliya ~! berkata... [Reply to comment]

subhanallah. cantik betul pemandangan nyerr.. :)

none name berkata... [Reply to comment]

wow!! nice pics abg ben..
hurm baru je minggu lps pergi sana. seriously mmg cantik! sempat tengok matahari terbenam waktu tu..teringin nak pergi lagi! ;D

maszull berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum en.ben... wah cantik2 gambar tu...:)

Miss uCu berkata... [Reply to comment]

subhanallah ,gmbr last tu sgt cantik:) btl2..tenang je lpaking there

Miss uCu berkata... [Reply to comment]

subhanallah ,gmbr last tu sgt cantik:) btl2..tenang je lpaking there

Ain Runnia berkata... [Reply to comment]

wahh~ fotogenik betul! suke2..
serius amik pic just guna HTC ? ni nak beli HTC ni..=)

LiNda berkata... [Reply to comment]

subhanallah, cantiknye..takyah susah2 nak gi tepi pantai..gi tasik kat putrajaya pun dah cukup mengagumkan..:)

Haris Khairuddin berkata... [Reply to comment]

untung la... rumah dekat dengan tasik putrajaya. ni kat taman botani ke?

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI