Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 4 Mac 2012

Wah .. dia pon sudah buat entri eh ?

 

Haa .. ingat tadi entri aku yang kantoi masa beli spek tu ? Kalau ingat balik , mmg lawak la terutama part BonusLink tu haa .. ( rujuk entri INI ..

Biasanya kalau beli barang kat Alamanda Putrajaya tu , terutama yang branded memang mahal . Tapi aku pelik  kat kedai cermin mata ni , spek kebanyakkan dijual dengan harga yang mampu dibeli .. Terfikir gak la .. Sewa kedai mahal .. Leh cover ke ?  Tak pe la.. Tau la bos dia uruskan ..

Layanan staff di Menara Optometry , mmg bagus . Patut aku tengok tak putus putus orang masuk situ nak dibandingkan kat kedai atas tu .. huhu ..

Kekantoian aku tadi tu mmg buat aku jadi segan abis la.. Apatah lagi nak check mata ngan dia .. Adeh .. Patut la mengigil je dia aku tgk masa  dok ukur mata aku tu haa .. Tu ukur juling ke apa eh ?

Dan menariknya , selepas ditolak diskaun , aku siap mintak diskaun lagi.. Staff purchase la konon .. hahaha .. Terima kasih la yer .. Cuma nanti bagitau bos , kasi ada point Bonuslink tu.. Baru lagi menarik kan ? 

Oh , sapa blogger yang aku dok cerita dari tadi tak abis abis ni ? Nama dia .. nama dia .. Korang g baca la sendiri cerita dia eh .. Klik SINI ..

Pstt .. kasi cepat siap eh .. hehe .. guwau je .. Terima kasih sekali lagi yer ..

14 komen :

syira syah berkata... [Reply to comment]

waahhh nak jugak jumpa BA.

BA jom mai penang.

Sy bagi bonuslink (belanja) char kue teow. heee

mIexZArZx berkata... [Reply to comment]

bukan juling la..hahaha..kene cek kedudukan anak mata takot nanti penin@tak selesa lak bile pakai bile mata senget eh spek senget..hehe

untuk pengetahuan semua..Menara Optometry Sdn Bhd letak harga supplier sendiri, kite xmarkup sgt pon..xcaye sile cek sendiri dgn kedai lain..sebab 2 kedai lain sale gile2 cth 70percent..Menara XDE pon sale sangat cume clearance stock ade la..sbb ekut sistem islam la..harga lepas da disc 2 xtualy same je dgn kedai lain...paham x?hehe..Do Support Bumiputra lps nih..;p

Alhamdulillah Cawangan Menara da ada 32 buah da..bukan tu jer..pernah la supplier sendiri bg taw sale kat Menara nih lagi tinggi dari Focus Point kadang2..Alhamdulillah ;)

ok lah lepas nih semangat skit miza nak update blog selepas dpt aura blogger famous amous nih..hehe

tenx promote blog kite..;)

pstt..akan dicube dehh ;p

iNtAn sHaFiNAs berkata... [Reply to comment]

abg ben..xley pn tekan link url blog org tu kt situ...dye kte does not exist..dye dh tuka address kot abg ben..

Sam Banjamin berkata... [Reply to comment]

teruja la tu...

http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/sayangggg-mak-dara.html

zul a.k.a sam banjamin
(founder of gerila penulisan kreatif)

faiz fakhirin berkata... [Reply to comment]

spek yg murah tu yg untung banyak..hehe

Boni JLL3 berkata... [Reply to comment]

hahaha..pekerja kedai tu pun ada blog.wah.ramai tul blogger dalam malaysia ni rupanya

Liza @ Adzriel AB berkata... [Reply to comment]

dia tengok mata turun ke hati... link tak tak dpt la..

Mr. E'raz Fadli berkata... [Reply to comment]

Special thanx to Mr.Ben dari blogger baru ni..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/03/review-blog-cik-imans-1900-special.html

Izyan Masri berkata... [Reply to comment]

RAMAINYA BLOGGER KAN KAN XD

EYFAalias berkata... [Reply to comment]

Wah! dah baca dah entry dia. hehee. blogger juga. patut la. ehehe

Nanie Abd Manap berkata... [Reply to comment]

ni yg rse mcm nk keje kdai kaca mata ni. mne la thu abg ben trserempak gn sy pulak. haha.

http://naniechanblog.blogspot.com

btw, Parkson pun pkai point Bonuslink selain Shell. rm2 dpt 1 point bile brbelanja kt Parkson. Wah, promote Parkson la pulak. Haha. lg2 byr periuk belanga ad. huhu

bye, salam.

Cik Kay Jue berkata... [Reply to comment]

wah.. bertuah betula.. :)

Spudin berkata... [Reply to comment]

aiyoo..lost in your world abang ben ..haha..sy follow blog abg ben..cool gler

pelangi isya berkata... [Reply to comment]

Nak redeem bonuslink. Hari2 pegi shell.

Jemput ke blog saya.

http://pelangiisya.blogspot.com
Tolong promote lagi saya like.
Thankz ye.

Simple & nice

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI