Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 3 Mac 2012

Yes ! Duit dari blog bulan ni leh beli apa eh ? Kereta atau ?

 

Bugatti Veyron ?

image

Nehh .. tak minat ar ..

 

McLaren F1 ?

 

image

Cukai jalan , mahal ! Lagi pun insuran tak cover side mirror.. Tah hapa hapa kan ?

 

Ferrari Enzo ?

image

Ada blogger dah pakai dah .. Tamo pakai ! Nanti kata aku tiru dia lak

 

SSC Ultimate Aero ?

image

Ala .. takde lampu lip lap kat depan cam Knight Rider tu .. Tamo !

 

Lamborghini Murcielago LP640 ?

image

Cantik tapi nampak cam kereta mayat la pulak .. Iskh ..

 

Jaguar XJ220 ?

image

Jiran aku dah beli ! Kasi kat anak dia bawak g sekolah lagi .. Kensel !

 

Pagani Zonda F ?

image

Yang ni , ok .. tapi aku tanya kat dia , ada spare part nut tiub tayar tak ? Kot kena curi ke apa kan ?  Dia kata kena order la .. Makan tahun gak sebab hand made .. Kensel gak !!

 

Basikal ?

image

Confirm  ! Aku amik ni je la .. Lagi pun nak g pusing pusing Putrajaya je pagi pagi .. Takkan nak guna kereta kan ?

17 komen :

Pka Rahim berkata... [Reply to comment]

hehe. pilihan terakhir memang terbaik :)

EyqaLuvender berkata... [Reply to comment]

pergh!!!
hebatla abg ben....
err,abg ben beli beskal fixie kaler pepel...kompem comel ble abg kayuh..hehe

Hotz Mumma berkata... [Reply to comment]

bagus2 abg ben beli basikal..ley exercise pg2...utk kesihatan bdn dan stamina...nnt ley kayuh isteri mcm stail org dulu2 romantik tu..(^_^)

www.azrulin.blogspot.com

Lyssa Faizureen berkata... [Reply to comment]

ahaaa . beli Fixie :p

Boni JLL3 berkata... [Reply to comment]

hahahaha..setuju sangat kalau basikal..hehehe..musti comel.ahaha

Haruno Hana 하나 berkata... [Reply to comment]

haha~ pilihan terakhir memang paling cool :D hehe~

Cik Bib berkata... [Reply to comment]

bakul basikal takde?hiksss....

Hans Mohd berkata... [Reply to comment]

jimat duit, jimat minyak..

Arina Shamsul berkata... [Reply to comment]

hahahaha..pilihan bukan main,rega juta2..sekali yang terpilih basikal je la ye..kekeke..alhamdulillah..ok la tu..ihik.

faizulosman berkata... [Reply to comment]

murah pun murah... easy to bring...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/03/tolong-respect-dia.html

Mieya Atiera berkata... [Reply to comment]

pilihan terakhir sangat menjimatkan wang.

QasehSuci berkata... [Reply to comment]

sokong 100% klu abg ben beli fixie...

Jemari KeCiK berkata... [Reply to comment]

pakcik beben ni kelakar laa...hmm, jimat pun jimat kan ?

Sky Before Pinky berkata... [Reply to comment]

ahaha..beskal fixie..popular eak skrg... beli..jangan tak beli abg ben

diari cyra berkata... [Reply to comment]

naik skuter yg kecik untuk budak-budak tu. lagi best! hahahha.

Aizat Shafiq berkata... [Reply to comment]

basikal pun basikal daaaaa...
hahahaha

nUr aDiLa berkata... [Reply to comment]

haha..bajet je abg ben ni..^^

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI