Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 30 Januari 2014

Rezeki aku ..

 

Minggu lepas , aku dok bebel laaa .. punya tensen sbb tak leh nak charge ! Walaupun dah gi antar kedai , masalah charging sama gak !

Photo

Entah camana .. selepas pada tu , masalah tu selesai ! Asal aku cucuk je .. terus je berfungsi dengan baik ! Tapi ada syaratnya laa.. Jangan charge sambil pegang. Letak je kat bawah . Kalau nak cepat , tukar mode telefon ke ‘airplane mode’ .. khabarnya pantas je settle .. hehehe ..

Sehingga kini , masalah tu takde dah .. lega sangat minda aku ni .. hehehhe .. tak yah nak pk singgah Low Yat dah .. huhu ..

3 komen :

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah..qhaliff betul betul dah sihat..

i am Bobo berkata... [Reply to comment]

beli saja yg baru..

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

lega kalau tak nak ke low yat tu nak parking satu hal...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI