Rezeki aku ..

 

Minggu lepas , aku dok bebel laaa .. punya tensen sbb tak leh nak charge ! Walaupun dah gi antar kedai , masalah charging sama gak !

Photo

Entah camana .. selepas pada tu , masalah tu selesai ! Asal aku cucuk je .. terus je berfungsi dengan baik ! Tapi ada syaratnya laa.. Jangan charge sambil pegang. Letak je kat bawah . Kalau nak cepat , tukar mode telefon ke ‘airplane mode’ .. khabarnya pantas je settle .. hehehe ..

Sehingga kini , masalah tu takde dah .. lega sangat minda aku ni .. hehehhe .. tak yah nak pk singgah Low Yat dah .. huhu ..

3 ulasan:

  1. Alhamdulillah..qhaliff betul betul dah sihat..

    BalasPadam
  2. lega kalau tak nak ke low yat tu nak parking satu hal...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009