Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 16 Mac 2016

Akhirnya , dapat kasut baru !

 

Tu diaaa.. pakat berebut ! Memula masuk Al Ikhsan.. kasut lawa dah.. Adidas tapi takde size. Wife senyap je.. Haahah.. Kenapa ? Harga lebih RM100 tuuu ! Adehh… kasut budak je kot ?

Aku tak kisah.Asalkan selesa untuk anak pakai ! Huhuhuh.. Bukanlah aku kaya tapi kalau diorang sakit kaki , aku gak yang susah kan ? Haaaa.. Huhuhu.. tetiba ayat coverline gitu !!

Masuk ke Parkson.. kat dalam tu ada banyak jual selipar dan kasut budak.

image

Rambang mata Qhaliff dan Zahra ! Zahra pon nak walhal takde size ! Qhaliff lak , Thomas N Friends pon dia nak.. Transformer pon dia nak ! Nasib baik la harga mampu beli ! Kalau tidak ? Daddy balik jalan kaki.. togel ! Jual baju seluar yang dipakai .. hasil sponsor ! Huhuhuh.. Ayat coverline lagi ! Adehhh..

5 komen :

ezaiza Iza berkata... [Reply to comment]

Budak2 mmg suka tukar2 kasut, pantang bw p shopping complex... jln penyelesaian, akak bli selipar pasar mlm rm5, hari2 tukar pun masih mampu..

yayang laling berkata... [Reply to comment]

sama la kite pon beli sandal thomas utk anak kite.
beli kat situ gak ler..hehehe

husna zahidi berkata... [Reply to comment]

jadi yg tua nih pon jenuh pilih kasut.. rasa semua pon nak.. hehehe..

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

rambang mata ya Qhaliff..hihihihi..zahra haruslah nak jugakan .. :)

meriani wan berkata... [Reply to comment]

assalamualaiku,al iksan kat mana ni,offer ?

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI