Cita cita aku dalam dunia blog , tercapai !

 

image

Semeja dengan orang orang besar dari Kementerian Pelancongan dan Tourism Malaysia , baru baru ini adalah sesuatu yang lama sudah aku impikan ! Kenapa ? Aku dulu bekerja di Kementerian Pelancongan dan pernah mengemukakan cadangan untuk menggunakan blog sebagai medium bagi mengetengahkan pelancongan domestik tetapi ketika tu , cadangan aku tidak diendahkan ! Hurmm..

Akhirnya , di Taman Negara Kuala Tahan , segala-galanya menjadi kenyataan ! Aku luahkan segala isi hati aku pada Timbalan Menteri Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia. Hasrat , idea dan cadangan bagi membantu mereka dalam menjayakan misi #DekatJer !

image

image

Bangga ! Aku tak perlu menang award sebagainya untuk memastikan cita cita tercapai ! Yang penting, bagiamana nak gunakan peluang di depan mata ! Itu yang sepatutnya.. jangan biarkan peluang itu berlalu begitu saja !

Dan sekarang.. hanya menanti apakah ianya bakal menjadi realiti ?

22 ulasan:

  1. Tahniah! Semoga menjadi realiti. In shaa Allah.

    BalasPadam
  2. Tahniah Abg Ben. Semoga cita-cita ini tercapai.

    BalasPadam
  3. Terbaeklah abg ben!! ..meluaskan lagi dunia blog di mata-mata orang-orang kenamaan..respect!

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah...tahniah Ben :)

    BalasPadam
  5. insyaAllah...bila berjuang kerana Allah.. tak cepat tak lambat Allah aturkan sebaiknya...

    ben memang blogger idola saya sejak dulu.. sebelum adanya qhaliff...semoga kami semua mampu jadi sehebat ben..

    BalasPadam
  6. Nice. Tahniah atas usaha anda.

    BalasPadam
  7. tahniah tuan, bakal jadi raliti tak lama lagi

    BalasPadam
  8. Tahniah..

    Terima kasih Abg Ben sudi berikan saya peluang dan support saya juga

    BalasPadam
  9. Tahniah Abg Ben dan KBBA. bangga jadi sebahagian keluarga KBBA. alhamdulillah... yeahhh!!

    BalasPadam
  10. syukur..PC tumpang gembira..tahniah untuk KBBA..

    BalasPadam
  11. alhamdulillah, tahniah ben.. semoga terus success..")

    BalasPadam
  12. alhamdulillah ..tahniah ..moga terus success...

    BalasPadam
  13. Tahniah bro Ben! Semoga terus terbang jauh menyebarkan sayap kebaikan dalam dunia blog...:)

    Entri terbaru:
    http://wacanaku2009.blogspot.com/2016/02/pengalaman-melahirkan-anak-di-uk-detik.html

    BalasPadam
  14. Tahniah! walaupun cadangan semasa di Kementerian Pelancongan sudah lama, namun ia tetap relevan hingga sekarang dan tentunya ada peluang baharu untuk diraih.

    BalasPadam
  15. Alhamdulilah....tahniah ben dan KBBA...senyum juju tgk Allah atur cantik dah kelab ni ke jalan yg baik...pedulikan kata2 musuh...kena padu dan kuat.

    BalasPadam
  16. Tahniah abg ben..banyak usaha abang ben yang dibalas satu-satu..

    BalasPadam
  17. Tahniah. Apa syarat-syarat nak join program-program anjuran KBBA ni?

    BalasPadam
  18. Alhamdulillah..tarniah abang ben..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009