Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 2 Mac 2016

Cita cita aku dalam dunia blog , tercapai !

 

image

Semeja dengan orang orang besar dari Kementerian Pelancongan dan Tourism Malaysia , baru baru ini adalah sesuatu yang lama sudah aku impikan ! Kenapa ? Aku dulu bekerja di Kementerian Pelancongan dan pernah mengemukakan cadangan untuk menggunakan blog sebagai medium bagi mengetengahkan pelancongan domestik tetapi ketika tu , cadangan aku tidak diendahkan ! Hurmm..

Akhirnya , di Taman Negara Kuala Tahan , segala-galanya menjadi kenyataan ! Aku luahkan segala isi hati aku pada Timbalan Menteri Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia. Hasrat , idea dan cadangan bagi membantu mereka dalam menjayakan misi #DekatJer !

image

image

Bangga ! Aku tak perlu menang award sebagainya untuk memastikan cita cita tercapai ! Yang penting, bagiamana nak gunakan peluang di depan mata ! Itu yang sepatutnya.. jangan biarkan peluang itu berlalu begitu saja !

Dan sekarang.. hanya menanti apakah ianya bakal menjadi realiti ?

21 komen :

Ana Fatihah berkata... [Reply to comment]

Tahniah! Semoga menjadi realiti. In shaa Allah.

Pokok Manggis Depan Rumah berkata... [Reply to comment]

Tahniah Abg Ben. Semoga cita-cita ini tercapai.

Haffizul Iskandar berkata... [Reply to comment]

Terbaeklah abg ben!! ..meluaskan lagi dunia blog di mata-mata orang-orang kenamaan..respect!

Norma NML berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah...tahniah Ben :)

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

alhamdullilah

Eraz Fadli berkata... [Reply to comment]

Terbaik r bos..

Permatabiru berkata... [Reply to comment]

tahniah..KBBA

Rozita berkata... [Reply to comment]

insyaAllah...bila berjuang kerana Allah.. tak cepat tak lambat Allah aturkan sebaiknya...

ben memang blogger idola saya sejak dulu.. sebelum adanya qhaliff...semoga kami semua mampu jadi sehebat ben..

Amir Rofie berkata... [Reply to comment]

Nice. Tahniah atas usaha anda.

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

tahniah tuan, bakal jadi raliti tak lama lagi

yaya cendana berkata... [Reply to comment]

TAHNIAHHHHHHH

Azlinda Azman berkata... [Reply to comment]

Tahniah..

Terima kasih Abg Ben sudi berikan saya peluang dan support saya juga

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

Tahniah Abg Ben dan KBBA. bangga jadi sebahagian keluarga KBBA. alhamdulillah... yeahhh!!

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

syukur..PC tumpang gembira..tahniah untuk KBBA..

Puan Wawa berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah, tahniah ben.. semoga terus success..")

Hartini Zulaikha berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah ..tahniah ..moga terus success...

Ahsan Nur Mubarak Annuar berkata... [Reply to comment]

Tahniah bro Ben! Semoga terus terbang jauh menyebarkan sayap kebaikan dalam dunia blog...:)

Entri terbaru:
http://wacanaku2009.blogspot.com/2016/02/pengalaman-melahirkan-anak-di-uk-detik.html

Nurul Huda berkata... [Reply to comment]

Tahniah! walaupun cadangan semasa di Kementerian Pelancongan sudah lama, namun ia tetap relevan hingga sekarang dan tentunya ada peluang baharu untuk diraih.

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Alhamdulilah....tahniah ben dan KBBA...senyum juju tgk Allah atur cantik dah kelab ni ke jalan yg baik...pedulikan kata2 musuh...kena padu dan kuat.

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

Tahniah abg ben..banyak usaha abang ben yang dibalas satu-satu..

Muslimah Optimis berkata... [Reply to comment]

Tahniah. Apa syarat-syarat nak join program-program anjuran KBBA ni?

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI