Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 15 Mac 2016

Jimat ke elektrik guna La Genius Saver ni ?

 

Hurmm…

image

Dua bulan lepas.. aku terima kad La Genius Saver ni. Entri bertarikh 1.1.16 .. hehehe.. Tu kelebihan ada blog ni. Leh rujuk balik entri tu..

Secara jujurnya , aku tak percaya la kad ni leh kurangkan RM yang tertera pada bil elektrik aku tu ! Tapi apa pun , aku cuba dulu la kan ? Cerita biar ada bukti kan ?

Ok.. 2 bulan selepas guna kad ni..

image

Dan bil elektrik bulan ni..

image

Secara jujurnya aku bagitau.. 3 bulan aircond di ruang tamu dah rosak.. Aku guna aircond dalam bilik tidur jer.. On setiap malam. Tapi  untuk bulan Mac ni , penggunaan tv berkurangan la.. Sebab jarang tengok tv belah malam. Maka , banyak kemungkinan yang menyebabkan bil elektrik turun bulan ni.. Tapi ini paling rendah sejak tarif elektrik dinaikkan !

Adakah benar kad La Genius Saver ni mampu mengurangkan bil elektrik anda ? Wallahualam..  Korang kena tanya sendiri pada orang yang menjual kad ni.. hehehe .. Sila rujuk Puan Ecah Shafiee di Facebook.

4 komen :

nuyui a.k.a miss YUI berkata... [Reply to comment]

sbb tu perlunya guna dlu. heee,sngg kt tau mcm mana. Kdg ada org suka "kutuk" aje sblm cuba. apa pun, yui blm pernah try. =)

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

kena guna dulu baru tahu menjadi tak

Ecah Shafiee berkata... [Reply to comment]

kalau berminat boleh whatsapp saya +60195488373

Nur Fannun berkata... [Reply to comment]

kalau pakai aircond mmg elektrik jd banyak. lupa cabut plug pun cas elektrik still ada..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI