Jimat ke elektrik guna La Genius Saver ni ? - BEN ASHAARI

Jimat ke elektrik guna La Genius Saver ni ?

 

Hurmm…

image

Dua bulan lepas.. aku terima kad La Genius Saver ni. Entri bertarikh 1.1.16 .. hehehe.. Tu kelebihan ada blog ni. Leh rujuk balik entri tu..

Secara jujurnya , aku tak percaya la kad ni leh kurangkan RM yang tertera pada bil elektrik aku tu ! Tapi apa pun , aku cuba dulu la kan ? Cerita biar ada bukti kan ?

Ok.. 2 bulan selepas guna kad ni..

image

Dan bil elektrik bulan ni..

image

Secara jujurnya aku bagitau.. 3 bulan aircond di ruang tamu dah rosak.. Aku guna aircond dalam bilik tidur jer.. On setiap malam. Tapi  untuk bulan Mac ni , penggunaan tv berkurangan la.. Sebab jarang tengok tv belah malam. Maka , banyak kemungkinan yang menyebabkan bil elektrik turun bulan ni.. Tapi ini paling rendah sejak tarif elektrik dinaikkan !

Adakah benar kad La Genius Saver ni mampu mengurangkan bil elektrik anda ? Wallahualam..  Korang kena tanya sendiri pada orang yang menjual kad ni.. hehehe .. Sila rujuk Puan Ecah Shafiee di Facebook.

4 ulasan:

  1. sbb tu perlunya guna dlu. heee,sngg kt tau mcm mana. Kdg ada org suka "kutuk" aje sblm cuba. apa pun, yui blm pernah try. =)

    BalasPadam
  2. kena guna dulu baru tahu menjadi tak

    BalasPadam
  3. kalau berminat boleh whatsapp saya +60195488373

    BalasPadam
  4. kalau pakai aircond mmg elektrik jd banyak. lupa cabut plug pun cas elektrik still ada..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.