Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 29 Mac 2016

Kenapa Batman V Superman tak best ?

 

Hehehe.. spoiler ? Alaaa ,aku nak selamatkan duit korang ! Seriusss.. Aku tak tau la kenapa sejak aku besar ni , Superman dan Batman dah tak menepati selera aku walhal aku minat je diorang terutama Smallville.

Batman sejak George Clooney pegang watak tu , jadi tak best dah ! Terus hambar.. Walaupun Ben Affleck aku suka.. ( bukan sebab nama  dan rupa sama ), tapi dalam Batman ni , entahh.. aku jadi mengantuk sangat bila tengok ! Watak diorang best tapi  terlalu berdrama sangat !! Sebab tu kot ?

image

Nak dijadikan cerita.. maka semalam aku gi la layan seorang diri di Alamanda.. Aku ingatkan tak ramai orang.. Rupanya ramai gak la yang datang tonton.. Siap bawak anak lagi.. Huhuhuh..

Movie pon bermula.. Hero , sasa wooo ! Kacak gituuuu.. Huhuhuh.. Tapi kenapa mata aku makin layu dan layu ! Puas aku try jegilkan mata.. Arghhhh .. Why sekarang ????

Aku nekad.. aku keluar je dari panggung dan datang tonton bersama rakan rakan blogger je nanti tapi.. sayangnya ! Aku dah luangkan masa.. tinggalkan Qhaliff ! Pastu nak persiakan masa ?? Tonton kasi abissss , Ben !!

Aku pon layan dan layann… Beberapa kali aku terlelap dan mengharapkan babak Superman mati tu muncul ! Tu pun sebab dah kecoh kat Facebook yang bagitau Superman mati. Aku ingatkan mati kena belasah Batman.. Rupanya ngan monster macam muka… krik krik…

Hampa.. aku keluar dari panggung ! Kalau aku tau , aku g makan tenghari lagi best ! Tak pasal pasal aku kebulur tenghari tu .. tak sempat nak makan..

Watak Superman.. aku suka giler ! Watak Batman aku kagum ! Tapi drama dalam filem ni melayukan aku.. Layuuu ! Terus terbayang The Avengers.. atau Captain Amerika mahupun IronMan..

5 komen :

Saidila Abdul Rahman berkata... [Reply to comment]

yeahhh tak besttt.....selamat duit kitowangggg

nadhie wueen berkata... [Reply to comment]

haha. baru je ingat nak gi tengok T_T

oshin berkata... [Reply to comment]

tau takpe....boleh terlelap kejap hahaha

Pokok Manggis Depan Rumah berkata... [Reply to comment]

Tak best. tak tengoklah macam ni.

Wanie Masduki berkata... [Reply to comment]

haha..mmg gntok..part dia gaduh je yg agak best lah jugak..oleh sbb tiba2 kena migrain, lentok jugak kat bahu husband..terlelap sekejap

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI