Kerjasama yang membanggakan aku dan rakan !

image

Projek ‘Ketch Up’ yang dah dirancang berbulan lamanya dengan sebuah company yang terkemuka , akhirnya berjaya dilancarkan dengan cemerlangnya ! Huhuhuh.. Tak sangka menjadi pulak. Dan yang paling penting , tak sangka ada pihak berminat dengan Kelab Blogger Ben Ashaari dan menjalinkan kerjasama. Satu perkembangan yang sihat untuk kelab yang dulu sering dipandang serong !

Semalam 6 blogger terlibat dalam fasa pertama ! Lokasi , Taman Tun Dr Ismail. 6 cafe mereka jelajahi dengan cemerlangnya ! Huhuhu..

image

image

image

image

image

Fasa pertama ni , 12 blogger Kelab Blogger Ben Ashaari terlibat. Minggu minggu berikutnya , beberapa blogger lagi akan turut serta. Sistem giliran digunakan. Semua blogger akan rasa join Ketch Up ni.. InshaAllah..

Hari ini , diorang serbu area Kota Damansara. Yang pastinya , semua balik dengan penuh kekenyangan serta idea yang bersepah sepah ! Banyak nak kena update ! Huhuhuh..

image

Tahniah semua !

Psst… Dulu orang sok sek sok sek kata , Ben Ashaari gunakan blogger baru untuk naikkan nama dia.. Hehehehe.. Diorang tak tau perancangan aku pada blogger blogger baru , ketika tu ! Sekarang , nah !! Inilah hasilnyaa.. Ni antara hasil dari perancangan aku.. Takkan aku nak cerita semua kan ? Dah nama pon perancangan.. Pastinya semua dalam kepala aku ! Alhamdulillah.. Bangga aku dengan mereka ! Memasing dah matang dalam bekerjasama..

13 ulasan:

  1. Tahniah KBBA. Bangga menjadi sebahagian drpd Kelab Blogger Ben Ashaari.

    BalasPadam
  2. Bestnyerrrr... teruskan usaha KBBA

    BalasPadam
  3. Moga terus maju KBBA9, wawasan pencetus pastinya baik dari yg baik2 Niat lillahi ta'ala. TAHNIAH .

    BalasPadam
  4. Tahniah Ben,Tahniah KBBA.. semoga terus maju,bangga menjadi sebahagian dari KBBA..

    BalasPadam
  5. Memang seronok! Terima kasih kepada kbba atas peluang yg diberi.

    BalasPadam
  6. Tahniah KBBA, Tahniah Aben, terima kasih ruang dan peluang... :')

    BalasPadam
  7. Tahniah aben, tahniah KBBA... Terima kasih atas ruang dan peluang...

    BalasPadam
  8. tahniah kbba. moga terus maju hehe. love kbba

    BalasPadam
  9. Tahniah KBBA. Aku hanya sekadar pemerhati. hehehe!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI