Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 6 Mac 2016

Kerjasama yang membanggakan aku dan rakan !

image

Projek ‘Ketch Up’ yang dah dirancang berbulan lamanya dengan sebuah company yang terkemuka , akhirnya berjaya dilancarkan dengan cemerlangnya ! Huhuhuh.. Tak sangka menjadi pulak. Dan yang paling penting , tak sangka ada pihak berminat dengan Kelab Blogger Ben Ashaari dan menjalinkan kerjasama. Satu perkembangan yang sihat untuk kelab yang dulu sering dipandang serong !

Semalam 6 blogger terlibat dalam fasa pertama ! Lokasi , Taman Tun Dr Ismail. 6 cafe mereka jelajahi dengan cemerlangnya ! Huhuhu..

image

image

image

image

image

Fasa pertama ni , 12 blogger Kelab Blogger Ben Ashaari terlibat. Minggu minggu berikutnya , beberapa blogger lagi akan turut serta. Sistem giliran digunakan. Semua blogger akan rasa join Ketch Up ni.. InshaAllah..

Hari ini , diorang serbu area Kota Damansara. Yang pastinya , semua balik dengan penuh kekenyangan serta idea yang bersepah sepah ! Banyak nak kena update ! Huhuhuh..

image

Tahniah semua !

Psst… Dulu orang sok sek sok sek kata , Ben Ashaari gunakan blogger baru untuk naikkan nama dia.. Hehehehe.. Diorang tak tau perancangan aku pada blogger blogger baru , ketika tu ! Sekarang , nah !! Inilah hasilnyaa.. Ni antara hasil dari perancangan aku.. Takkan aku nak cerita semua kan ? Dah nama pon perancangan.. Pastinya semua dalam kepala aku ! Alhamdulillah.. Bangga aku dengan mereka ! Memasing dah matang dalam bekerjasama..

13 komen :

irra yyan berkata... [Reply to comment]

Tahniah KBBA. Bangga menjadi sebahagian drpd Kelab Blogger Ben Ashaari.

Aznan Saad berkata... [Reply to comment]

Bestnyerrrr... teruskan usaha KBBA

PCL berkata... [Reply to comment]

Moga terus maju KBBA9, wawasan pencetus pastinya baik dari yg baik2 Niat lillahi ta'ala. TAHNIAH .

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Tahniah..

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Tahniah Ben,Tahniah KBBA.. semoga terus maju,bangga menjadi sebahagian dari KBBA..

Mera Hussain berkata... [Reply to comment]

Memang seronok! Terima kasih kepada kbba atas peluang yg diberi.

Syed Alwi berkata... [Reply to comment]

Chaiyoookk2 KBBA!

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Tahniah KBBA, Tahniah Aben, terima kasih ruang dan peluang... :')

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

TAHNIAH!! ^^

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Tahniah aben, tahniah KBBA... Terima kasih atas ruang dan peluang...

Fieza Sani berkata... [Reply to comment]

Tahniah KBBA :)

syima yusuf berkata... [Reply to comment]

tahniah kbba. moga terus maju hehe. love kbba

ekjoz buluh berkata... [Reply to comment]

Tahniah KBBA. Aku hanya sekadar pemerhati. hehehe!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI