Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 19 April 2012

Daddy , jangan jeles okeh ! Qhaliff sayang mummy poko ..

 

Mak Muhammad Qhaliff Iman , mmg patut dapat penghormatan ini dan aku tak kisah langsung . 2 kali pembedahan yg dialaminya , mmg selayaknya mendapat senyuman manja dari Qhaliff .. Memang cair tengok senyuman baby berusia 17 hari ni ..

image

image

Hehehe .. Qhaliff kalau tidur dalam dakapan mummy poko dia , confirm akan letakkan tanganya di dagu .. cam ahli pemikir lak lagaknya ..

Tapi bila dah mula mengeliat , macam nak g audition mentor la pulak gayanya .. Pastu menjerit .. Aku dukung , dia lagi kuat jerit .. Oo.. sombong  ngan daddy eh.. Tamo bawak g gym nanti ! Huh ..

Mak dia dukung , kasi rasuah susu skit ,diam terus .. pastu nyenyak dan mak dia tak leh buat apa apa dah .. Yeay .. merdeka.. daddy leh update blog ..

Qhaliff , ingat .. jangan kurang ajar dengan mummy bila besar nanti . Ngan daddy ? Cuba laa kalau berani .. Atuk kamu pernah belasah pak long kamu tu dengan tong gas .. Tu baru atuk .. Meh try anak buah The Rock ni ..

Tolong klik http://bit.ly/I1sBNl  sat .. Terima kasih

15 komen :

Yayah Nasake berkata... [Reply to comment]

Qhaliff : mestilah Qhaliff nakdengan mummy... Dengan mummy dapat upah... dengan daddy tak dapat upah... hehehe

suha berkata... [Reply to comment]

sejuk ati mummy tengok ben jr. senyum..kalo dedua ben (ben sr. n ben jr.) senyum serentak,msti lagi sejuk hikhik nape komen cam senget je neh



~jeles,bila la dpt jd mummy poko gak.

Sis AI berkata... [Reply to comment]

Tonga gas? Mak datuk.. Hbis la kalau mcm tu, mmg tkut nk biadap, haha! Tp serius, apa pasal Qhaliff ni tembam arr? Comel sgt la..

Haruno Hana 하나 berkata... [Reply to comment]

jgn la Qhaliff berani2 nk lawan daddy tu.. haha.. jd la ank yg soleh :) amin..

Putry berkata... [Reply to comment]

ingat qhaliff lawan daddy tong gas ... hahaa.... ingat pengorbanan mummy qhaliff yee

Aida Omer berkata... [Reply to comment]

Tak hilang lagi ke kuning dia? Macam ada sikit je lagi. Semoga cepat sihat Qhaliff.

Btw, we love mummy forever kan? Hihi. :-)

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Cute jeee Qhaliff, kalau tak sebut nama nanti, pak dia perasan pulak...

Woofer Storm berkata... [Reply to comment]

jgn berani lawan ibu bapa..nanti idup tak berkat,,kan en ben??

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Reply to comment]

daddy takda susu nak bg Qhaliff....comel sgt buka mata tgk kumira ye...dah besar leh ikut daddy gi gym lak

mynameismy berkata... [Reply to comment]

garangnya ayahhhhh

Warna Warni Kehidupan berkata... [Reply to comment]

aduh..comel nye dak qhaliff ni.. rasa nak cubit2 je pipi dia tuh...

Arina Shamsul berkata... [Reply to comment]

betul tu ben,segala kesakitan yang ditanggung hilang sekelip mata bila melihat wajah anak tersayang,apatah lagi bila dia senyu :)


ingat tu qhaliff,tak takut ke dengan tong gas tu?hahaha..

danger! danger!

fizafantagirO berkata... [Reply to comment]

comelnya qhaliff :) mesti best duk klantan tu ..hihi

AmoyCincai berkata... [Reply to comment]

comel..~

is_isaac berkata... [Reply to comment]

comeyy!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI