Si gadis cun bersama aku , kelmarin !

 

Ramai tertanya tanya pada aku , sapa gadis ayu yang menjadi panel bersama dengan aku sewaktu rakaman Generasi Y tu ? Ohoo.. nak tau ke sapa ?

Sebelum  korang baca lagi , aku mintak tolong korang skit , boleh ?

Klik >> http://bit.ly/JiGSp6 .. pastu klik VOTE !
Terima kasih yer ..

Ok , baru leh sambung baca ..

image_thumb1

image_thumb13

Haaa .. sapa dia ni ? Tu aku kata , dalam dunia blog ni ramai yang top cuma kita je tak tau .. Kita ni dok main dalam ‘dunia ‘ kita je .. Pastu perasan popular.. Eh , aku tak kata sapa sapa .. Aku kata kat aku sendiri yer .. hehehe ..

Ok .. nak kenal gadis yang masih menuntut di USIM ni ? Haa.. muda tapi dah bijak berbisnis ..

image

Nama dia , ARA LEE … Haaa .. Ada kaitan dengan K-POP ke ? Ehh.. takde laa .. Pon takde kaitan dengan aku .. hehehe .. Jangan wat skandal dah la yer .. Aku tua dah ni.. Bila bila leh let’s go jer .. hehe..

Ok .. jom g tengok blog dia .. klik ARA LEE

10 ulasan:

  1. wahh, masuk tibi !!

    BalasPadam
  2. Tak knal pun sis ni.. Bro crite, bukak blog, bru la sy knal..

    BalasPadam
  3. wah, mkin popular lah abg kita lah. huhu..

    BalasPadam
  4. wah, mkin popular lah abg kita lah. huhu..

    BalasPadam
  5. USIM , my senioritaaaa :')

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.