Jumaat, 27 April 2012

Tengku Cleopatra binti Que Haidar !

 

image

Isteri kepada pelakon Que Haidar ( Tengku Haidar ) iaitu Linda Jasmine selamat melahirkan seorang bayi perempuan seberat 2.8 kilogram pada pukul 1.28 petang, Khamis.

Linda berkata, bayi yang diberi nama Tengku Cleopatra Haidar itu dilahirkan secara pembedahan di Hospital Gleneagles Kuala Lumpur. – Mstar Online

 

Perghh .. nama anak .. dasat giler .. Nak panggil apa eh ? Cleo ? Patra ? Atau Que je ? Cam Que Achmad je.. hehehe .. Sapa Que Achmad tu ? Hehehe .. Ada la sorang kawan aku ni .. Baik orangnya. Nasib baik la nak kawin .. Tapi .. er .. tak pe la.. Biar geng group Whatsapp aku je tau .. Nak geng gak ke ? Tinggalkan no tel whatsapp .. Nanti aku add .. hehe ..

Lari tajuk lak .. Nasib baik laa diorang tak buat blog .. Kalau tak , mesti ramai tanya kenapa letak nama cam tu .. Tak kesian ke kat anak tu nanti ?

Apa maksud Cleopatra tu ? Aahh .. lantak diorang la.. anak diorang kan ? Sendiri tanggung je la .. Kita , jaga je anak kita atau bakal anak kita .. Haaa.. Dong bizi bizi okeh !

Maksud Cleopatra ialah "glory of her father" .. Tahniah buat Que dan Linda …

 

Mintak tolong skit eh .. Klik >> http://bit.ly/JiGSp6 .. pastu klik VOTE ! Terima kasih ..

25 komen :

Nurul Alyaa berkata... [Reply to comment]

fuhhh, kemain nama anak tuu. hihi

:: Mrs.Eady :: berkata... [Reply to comment]

hurmm....cleopatra?

Makwe Kintan berkata... [Reply to comment]

wow..mcm nama zaman firaun mesir...hehe^__^

EYJA MASLIZA berkata... [Reply to comment]

Cleopatra ? -,- Haihh pelik-peliklah manusia moden sekarang ni . Tahniah lah untuk Que & Linda .

aima mazlan berkata... [Reply to comment]

amboi namaaaaa...

SURIA AMANDA berkata... [Reply to comment]

apo plak nak dipanggil an budak tu sok...osah mabuk omak apak eh..

Faizul Osman berkata... [Reply to comment]

cleopatra kan nama firaun perempuan masa zaman mesir dulu...

.ciknoey. berkata... [Reply to comment]

adoii nameee...

puteri rimba berkata... [Reply to comment]

haaahaa...que ahmad??....jangan que letak nama anak dia glamer2 cam ni sudah..susah aihh auntie2 ni nak nyebut..heeee

♥ MS ♥ berkata... [Reply to comment]

Huhhh. Nama kemain. Hehehehe. Letak la nama talib ke,dolah ke. Hehe

Hana Kimi berkata... [Reply to comment]

Cleopatra.. ratu mesir kuno.. hurm...

Emma berkata... [Reply to comment]

perghhh glamer jap name que disebut.. kembang semangkuk la dia tu,.... hahaha

fArAh kUchEnGg berkata... [Reply to comment]

perghh.. nme bkn maen eak..haha..

mama aleen berkata... [Reply to comment]

canggih nama.. huhu

Yuyun berkata... [Reply to comment]

cleopatra..nama anak zaman firaun..woha

Abhamz berkata... [Reply to comment]

assalam, mmg gempak nama tu....maksud bagus tak pe....

Erra Kyra berkata... [Reply to comment]

NAMA

Q
A
L
I
F
F

lagi sedapp..hehe

kalo ada anak tahun depan <laki..


nak letak qaliff daniel lah..hehe






abang ben setuju tak ??
mintak restu nih =P

Yaati Nor berkata... [Reply to comment]

wajib bagi nama yg baik kat anak..pelik nama zaman skrg nie..

Miszz Miza berkata... [Reply to comment]

DASATTT tol nama ....hehhe

eima berkata... [Reply to comment]

tah hape2...mcm hal letak namanye .... aktif betoi cam br je dpt baby dpt lagi...wahhhh

||aLeaSaRa|| berkata... [Reply to comment]

hurmm nama makin canggih dah hlg kemelayuannya :(

suka nama baby bro bro BA ^^

I B U E L Y S H A berkata... [Reply to comment]

TQ daddy Qhaliff sudi follow i...

terkejuz makbuyong ni hehehe...

qhaliff hensem boy ni anty dah bluetooth love kat ur daddy ni :) hope sampai ..muahh

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Cleopatra?Wah cantiknya nama!Tentu jenuh budak tu nak jawab nanti bila org tanya dia bangsa apa.Tak kisahlah kan Ben?Asal bahagia.

RochelMayMei berkata... [Reply to comment]

Susahnye nak pronounce .. huhu ^^

Sis AI berkata... [Reply to comment]

Cleopatra? Hmm.. Hmmmm.. No komen. Kita brsangka baik dan doa'kan yg terbaik utk msa depan ank tu!^^

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI