Tengku Cleopatra binti Que Haidar !

 

image

Isteri kepada pelakon Que Haidar ( Tengku Haidar ) iaitu Linda Jasmine selamat melahirkan seorang bayi perempuan seberat 2.8 kilogram pada pukul 1.28 petang, Khamis.

Linda berkata, bayi yang diberi nama Tengku Cleopatra Haidar itu dilahirkan secara pembedahan di Hospital Gleneagles Kuala Lumpur. – Mstar Online

 

Perghh .. nama anak .. dasat giler .. Nak panggil apa eh ? Cleo ? Patra ? Atau Que je ? Cam Que Achmad je.. hehehe .. Sapa Que Achmad tu ? Hehehe .. Ada la sorang kawan aku ni .. Baik orangnya. Nasib baik la nak kawin .. Tapi .. er .. tak pe la.. Biar geng group Whatsapp aku je tau .. Nak geng gak ke ? Tinggalkan no tel whatsapp .. Nanti aku add .. hehe ..

Lari tajuk lak .. Nasib baik laa diorang tak buat blog .. Kalau tak , mesti ramai tanya kenapa letak nama cam tu .. Tak kesian ke kat anak tu nanti ?

Apa maksud Cleopatra tu ? Aahh .. lantak diorang la.. anak diorang kan ? Sendiri tanggung je la .. Kita , jaga je anak kita atau bakal anak kita .. Haaa.. Dong bizi bizi okeh !

Maksud Cleopatra ialah "glory of her father" .. Tahniah buat Que dan Linda …

 

Mintak tolong skit eh .. Klik >> http://bit.ly/JiGSp6 .. pastu klik VOTE ! Terima kasih ..

25 ulasan:

  1. fuhhh, kemain nama anak tuu. hihi

    BalasPadam
  2. wow..mcm nama zaman firaun mesir...hehe^__^

    BalasPadam
  3. Cleopatra ? -,- Haihh pelik-peliklah manusia moden sekarang ni . Tahniah lah untuk Que & Linda .

    BalasPadam
  4. apo plak nak dipanggil an budak tu sok...osah mabuk omak apak eh..

    BalasPadam
  5. cleopatra kan nama firaun perempuan masa zaman mesir dulu...

    BalasPadam
  6. haaahaa...que ahmad??....jangan que letak nama anak dia glamer2 cam ni sudah..susah aihh auntie2 ni nak nyebut..heeee

    BalasPadam
  7. Huhhh. Nama kemain. Hehehehe. Letak la nama talib ke,dolah ke. Hehe

    BalasPadam
  8. Cleopatra.. ratu mesir kuno.. hurm...

    BalasPadam
  9. perghhh glamer jap name que disebut.. kembang semangkuk la dia tu,.... hahaha

    BalasPadam
  10. perghh.. nme bkn maen eak..haha..

    BalasPadam
  11. cleopatra..nama anak zaman firaun..woha

    BalasPadam
  12. assalam, mmg gempak nama tu....maksud bagus tak pe....

    BalasPadam
  13. NAMA

    Q
    A
    L
    I
    F
    F

    lagi sedapp..hehe

    kalo ada anak tahun depan <laki..


    nak letak qaliff daniel lah..hehe






    abang ben setuju tak ??
    mintak restu nih =P

    BalasPadam
  14. wajib bagi nama yg baik kat anak..pelik nama zaman skrg nie..

    BalasPadam
  15. tah hape2...mcm hal letak namanye .... aktif betoi cam br je dpt baby dpt lagi...wahhhh

    BalasPadam
  16. hurmm nama makin canggih dah hlg kemelayuannya :(

    suka nama baby bro bro BA ^^

    BalasPadam
  17. TQ daddy Qhaliff sudi follow i...

    terkejuz makbuyong ni hehehe...

    qhaliff hensem boy ni anty dah bluetooth love kat ur daddy ni :) hope sampai ..muahh

    BalasPadam
  18. Cleopatra?Wah cantiknya nama!Tentu jenuh budak tu nak jawab nanti bila org tanya dia bangsa apa.Tak kisahlah kan Ben?Asal bahagia.

    BalasPadam
  19. Susahnye nak pronounce .. huhu ^^

    BalasPadam
  20. Cleopatra? Hmm.. Hmmmm.. No komen. Kita brsangka baik dan doa'kan yg terbaik utk msa depan ank tu!^^

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009