Selasa, 24 April 2012

Blogger yang bakal menyinar ?

 

Kenal tak blogger kat atas ni ? Aku baru berpeluang singgah  ke blog dia tadi sewaktu dok bertweet .. Tweet aku , kena pulak dengan entri dia yang terkini ..

Hurmm .. kesian gak .. Aku pernah alami apa yang dia alami .. Sememangnya asam garam dalam dunia blog ni .. Ada yang suka dan ada yang tak .. Kita tak mampu nak bagi semua orang suka.

Seperkara yang aku suka sepintas lalu mengenai blognya ialah entrinya yang best dan lebih pada meluahkan perasaan .. I Like ..

Oh , jangan la fikir sbb rupanya aku up blognya .. Ramai dah aku up tanpa kira rupa dan jantina. Jadi, tak perlu nak pertikaikan dan cari isu yer .. Lebih baik ramaikan lagi kenalan dari cari musuh.

Jom ke blognya dan berkenalan sendiri .. AIMIE DIYANNA

24 komen :

Razif Mokji berkata... [Reply to comment]

Menarik ... Dh terjah sebentar tadi

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) berkata... [Reply to comment]

Kebetulan tweet Abang Ben berlegar di Timeline. Terkena pulak dengan rasa sekarang. Alahai tak sangka. :-) Apapun terima kasih untuk Abang Ben atas entri dan semuanya. Blogger hebat dan peramah. Saya sentiasa menyokong Blog Abang Ben. Assalamualaikum :-)

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Nak terjah juga jap lagi.

❀Hanim_RosLan❀ berkata... [Reply to comment]

wooo..cantiknyaaa muka dia

CikMunBlogger berkata... [Reply to comment]

sudah diterjah !
comel je tuan blog nye .
sangat menarik entry nye :)

munviolettaxious.com

♥nurul♥ berkata... [Reply to comment]

she deserve to be well-known. blog memang sngt2 menarik :)
plus,love her style :)

ADEEYA berkata... [Reply to comment]

Shes cute :)

CikMai berkata... [Reply to comment]

terjah si cantikk ~ :)

Aina Mansor berkata... [Reply to comment]

cuba terjah blogger ni --> http://anisaifulfiradam.blogspot.com/

Kesuma Angsana berkata... [Reply to comment]

nk pg jgk juga ke sana nnti

Admin berkata... [Reply to comment]

blog aku mcm ne ben.. agak2 bila bakal menyinar.. hee

shera berkata... [Reply to comment]

Kita memang dah lama kenal Blogger ni tapi , dia yang tak kenal saya . hahahah ... Blog dia simple je tapi entry ye menarik :)

Lea Athira berkata... [Reply to comment]

cantik owner dia :)

✉ ¥ana Fauzi ✉ berkata... [Reply to comment]

Untung comel:') haha . Nak terjah ni:'3

Fariz Reza [FR] berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum (^_^)

IBU GEBU berkata... [Reply to comment]

dia sangat comel

haz berkata... [Reply to comment]

comelnye dia.. nk terjah gak la. hee^^

Si Matatajam berkata... [Reply to comment]

Jom terjah!!!

Ahmad Zarif berkata... [Reply to comment]

yup, agak terharu bace blog die tadi. niat yang baik, tapi lain jadinye.. salute her for her attitude(^_^)

JIJI YU berkata... [Reply to comment]

pergh editing..ahaha

Anis Farhana berkata... [Reply to comment]

SubhanAllah . cantiknya ciptaan Allah :')

MyMy berkata... [Reply to comment]

abg ben memang selalu tolong mana2 blogger untuk terus up dalam blogging tanpa mengira jantina :)

Sue-Rya Qistina berkata... [Reply to comment]

huhuhu..beginilah asam garam dunia internet. saya pun pernah mengalaminya juga. yg x suka tu pasti ada. cuma kdg2 pelik dgn sikap manusia ni. klau dh x suka/benci tu, henti2kanlah following dan menghentam sesama bloggers/fb atau apa sahaja social networking yg lain. buat Aimie Diyanna, bersabarlah dan kuatkan kesabaran.. :)

Cik Penguin_Solehah berkata... [Reply to comment]

dah lama dah follow blog kak aimie yang comel ni.. citer yg dia paparkan kat blog mmg best ^_^

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI