Terhad ! Tempahan baju KELAB BLOGGER BA

 

Baca betul betul yer .. Ni rekabentuk simple je.. Aku mmg tak nak semak sangat . heee.. Ok , di bahagian bawah tu akan tertera url blog pembeli sendiri. Kalau tak nak tulis pon tak pe.. Jangan isi je dalam ‘borang’ tu nanti ..

Untuk tempahan . hantar je email pada Mr. Izzo ( Angah ) . Tunggu hingga dia reply samada melalui email atau sms untuk suruh bayar dulu . Maklumlah , nanti ada lak yang tak bayar ..

Bila dah bayar , baru dia buat satu demi satu dan barulah pos secara berkumpulan . Dalam erti kata lain , janganlah ingat bayar ari ni esok dapat dah yer ? Kena sabau skit la .. Ok ?

Bagi yang berminat untuk mendapatkan T-Shirt ni , sila copy dan paste ke dalam email anda

Maklumat tempahan Tshirt Kelab Blogger 2013 adalah seperti berikut :

Harga Tshirt RM25 + POS LAJU RM5 = RM30

URL Blog       :

Nama            :

Alamat          :

No. Tel          :

Saiz Tshirt     : XS , S , M , L , XL , XXL , XXXL

Warna           : Putih , Hitam , Biru (Royal Blue) , Merah , Hijau 

 

Kalau nak lengan panjang , sila bagitau Angah dan hantarkan ke angah MriZzo <angah7736@gmail.com>

13 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009