Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 26 Mac 2014

Ami Schaheera dalam kenangan ..

 

Pertama kali aku mengenalinya di rancangan realiti online , Nokia The Influencer ..

Tertanya jugak aku pada mulanya , siapa dia.. Diberitahu mengenai blognya barulah aku google… Dan , blognya mmg menarik dan dia seorang penulis yang berbakat .

Dan semalam , aku dapat tahu dia dimasukkan ke hospital. Kritikal. Akhirnya rakan memberitahu yang Ami telah kembali ke rahmatullah , awal pagi tadi setelah bertahun lamanya berjuang menentang kanser , penyakit yang dihidapinya.

Semoga Allah menempatkannya di kalangan mereka yang beriman. Al-Fatihah ..

Satu kehilangan buat dunia blogger. Tak sempat nak gi ziarah.Hurmmm Sad smile

23 komen :

Unknown berkata... [Reply to comment]

Inna lillahi wa inna ilaihi rajiun…semoga Allahyarhamah ditempatkan di kalangan para solihin insyaAllah...

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Al-Fatihah, semoga roh arwah ditempatkan bersama golongan yang beriman...

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Al-Fatihah, semoga roh arwah ditempatkan bersama golongan yang beriman...

Sue Sopian berkata... [Reply to comment]

Inna lillahi wa inna ilaihi rajiun..
al-fatihah.. semoga roh arwah kak ami ditempatkan di kalangan org yg beriman..

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Al-fatihah......salam takziah...

Hatie Hidayu berkata... [Reply to comment]

Al-Fatihah.. semoga rohnya ditempatkan dalam kalangan orang2 yang beriman. Amin Ya Rabb..

zainatul abu bakar berkata... [Reply to comment]

Alfatihah...

Farisya Anastasyia berkata... [Reply to comment]

alfatihah ...

JunAina berkata... [Reply to comment]

Al-Fatihah...

Semoga apa yg oernah dikongsi didalam blognya akan menjadi ilmu yg bermanafaat.

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

Al-Fatihah, semoga rohnya ditempatkan dengan orang2 yang beriman dan beramal soleh ...amin

l@n@ berkata... [Reply to comment]

alfatihah ..

eima berkata... [Reply to comment]

semoga beliau ditempatkan sidamping org2 yg beriman

sukaxplo berkata... [Reply to comment]

Inna lillahi wa inna ilaihi rajiun..al fatihah..moga rohnya dicucuri rahmah

sukaxplo berkata... [Reply to comment]

Inna lillahi wa inna ilaihi rajiun..al fatihah..moga rohnya dicucuri rahmah

Phat berkata... [Reply to comment]

al fatihah..takziah kepada keluarga

Bro Nasa berkata... [Reply to comment]

Al-fatihah....semoga rohnya dicucuri rahmat

aima berkata... [Reply to comment]

al fatihah

dell idrus berkata... [Reply to comment]

alfatihah. shes a real fighter! agak terkesan dgn pemergian dia sbb kenal dia n husband dia. husband dia pun sgt sweet jaga dia tak jemu2 n siap amik unpaid bagai. alhamdulillah walaupun umur dia tak panjang tapi she made a big impact in peoples lives and touched many hearts. mmg t tu tanda2 org yg disayangi Allah. semoga dia ditempatkan di kalangan org beriman dan dikurniakan syurga.. ameen

Mohd Selim Zainal berkata... [Reply to comment]

Assalammualaikum...abg ben,

ziarah sini..al-fatihah buat arwah..

mselim3

ساريده سنين berkata... [Reply to comment]

Al fatihah dan takziah utk keluarga arwah...

Suria Lekatlekitgurl berkata... [Reply to comment]

saya tak pernah kenal arwah, tak pernah baca blog arwah, tak pernah tahu sebelum ni dia seorang blogger... tapi tetap mendoakan semoga roh beliau di tempatkan di kalangan orang2 yang beriman.. Takziah kepada seluruh keluarga arwah.

Iza Malik berkata... [Reply to comment]

Inna lillahi wa inna ilaihi rajiun..al fatihah..moga diletakkan di kalangan org2 beriman..baru kenal siapa dia tru a tv programme...

Keyme Keymoo berkata... [Reply to comment]

alfatihah

takziah buat keluarga

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI