Ami Schaheera dalam kenangan ..

 

Pertama kali aku mengenalinya di rancangan realiti online , Nokia The Influencer ..

Tertanya jugak aku pada mulanya , siapa dia.. Diberitahu mengenai blognya barulah aku google… Dan , blognya mmg menarik dan dia seorang penulis yang berbakat .

Dan semalam , aku dapat tahu dia dimasukkan ke hospital. Kritikal. Akhirnya rakan memberitahu yang Ami telah kembali ke rahmatullah , awal pagi tadi setelah bertahun lamanya berjuang menentang kanser , penyakit yang dihidapinya.

Semoga Allah menempatkannya di kalangan mereka yang beriman. Al-Fatihah ..

Satu kehilangan buat dunia blogger. Tak sempat nak gi ziarah.Hurmmm Sad smile

23 ulasan:

  1. Inna lillahi wa inna ilaihi rajiun…semoga Allahyarhamah ditempatkan di kalangan para solihin insyaAllah...

    BalasPadam
  2. Al-Fatihah, semoga roh arwah ditempatkan bersama golongan yang beriman...

    BalasPadam
  3. Al-Fatihah, semoga roh arwah ditempatkan bersama golongan yang beriman...

    BalasPadam
  4. Inna lillahi wa inna ilaihi rajiun..
    al-fatihah.. semoga roh arwah kak ami ditempatkan di kalangan org yg beriman..

    BalasPadam
  5. Al-fatihah......salam takziah...

    BalasPadam
  6. Al-Fatihah.. semoga rohnya ditempatkan dalam kalangan orang2 yang beriman. Amin Ya Rabb..

    BalasPadam
  7. Al-Fatihah...

    Semoga apa yg oernah dikongsi didalam blognya akan menjadi ilmu yg bermanafaat.

    BalasPadam
  8. Al-Fatihah, semoga rohnya ditempatkan dengan orang2 yang beriman dan beramal soleh ...amin

    BalasPadam
  9. semoga beliau ditempatkan sidamping org2 yg beriman

    BalasPadam
  10. Inna lillahi wa inna ilaihi rajiun..al fatihah..moga rohnya dicucuri rahmah

    BalasPadam
  11. Inna lillahi wa inna ilaihi rajiun..al fatihah..moga rohnya dicucuri rahmah

    BalasPadam
  12. al fatihah..takziah kepada keluarga

    BalasPadam
  13. Al-fatihah....semoga rohnya dicucuri rahmat

    BalasPadam
  14. alfatihah. shes a real fighter! agak terkesan dgn pemergian dia sbb kenal dia n husband dia. husband dia pun sgt sweet jaga dia tak jemu2 n siap amik unpaid bagai. alhamdulillah walaupun umur dia tak panjang tapi she made a big impact in peoples lives and touched many hearts. mmg t tu tanda2 org yg disayangi Allah. semoga dia ditempatkan di kalangan org beriman dan dikurniakan syurga.. ameen

    BalasPadam
  15. Assalammualaikum...abg ben,

    ziarah sini..al-fatihah buat arwah..

    mselim3

    BalasPadam
  16. Al fatihah dan takziah utk keluarga arwah...

    BalasPadam
  17. saya tak pernah kenal arwah, tak pernah baca blog arwah, tak pernah tahu sebelum ni dia seorang blogger... tapi tetap mendoakan semoga roh beliau di tempatkan di kalangan orang2 yang beriman.. Takziah kepada seluruh keluarga arwah.

    BalasPadam
  18. Inna lillahi wa inna ilaihi rajiun..al fatihah..moga diletakkan di kalangan org2 beriman..baru kenal siapa dia tru a tv programme...

    BalasPadam
  19. alfatihah

    takziah buat keluarga

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009