Rasa Utara @ Galeri di Putrajaya

 

Ada rakan tanya kat mana tempat aku makan ni petang semalam ? Haa.. Terletak di Presint 5 kalau tak silap aku.. Bersebelahan dengan bangunan DCA .. haaa .. kat situ la terletaknya restoran Rasa Utara ni haaa ..

Selain air bandung cincau yang menyelerakan ni , bihun soto dia pon sodap ! Dan Qhaliff , dengan citarasa omputehnya.. Chicken apatah namanya ..

Banyak pilihan makanan kat sini. Kalau rasa nak makan citarasa utara , boleh je ke sini .. Hee.. Gambar makanan ? Ehehe.. lupa amik sbb perut lapar woooo .. Makan dulu baru teringat nak amik.. Sori aaaa ..

Tiada ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.