Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 30 Ogos 2015

Char Keow Teow di Tree Steak House

 

image

Singgah makan di Tree Steak House di Paya Jaras , Sungai Buloh semalam. Teringin aku nak makan Char Keow Teow. Menurut adik ipar aku , kat situ sedap.

Maka.. g la beramai ramai makan kat sana. Parking , mudah. Ada orang jaga. Layanan , ok la gak.. Terlalu santai melayan pelanggan. Tapi tak la teruk ..

Ok.. order nasi goreng.. Abis ! Mintak nasi putih ngan sup pon habis ! Char Keow Teow ada.. Order 3 pinggan. Pastu order steak.. Selebihnya french fries.. untuk budak budak.

Sampai char keow teow..

image

Nampak menyelerakan.. Tapi bila dah masuk ke mulut.. terasa.. hurm… Manis ???? Wife kata manis gak.. Adik ipar pon kata gitu ! Adeh.. Gagal ! Manis sungguh char keow teow ni ! Mintak cili potong.. Abis katanya !  Adehhh..  Apa kena ??? Harga RM6 gitu ! Udang seketul tu jer ? Tu pun dah ‘layu’ .. Haihhh.

Dan nasib baik steak ok ! Nampak kat sini western food je la ok . sekadar ok ! French fries pon terlampau garing..Hurmm..

7 komen :

Puan Wawa berkata... [Reply to comment]

Ade satu tpt kt shah alam sedap die punya keaw teow.. Blakag sek tamil syeksyen 2..

Shuhaida Kabdy berkata... [Reply to comment]

baru nak pergi cuba chaw kuew teow tu..ehehe..

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Kalau manis pun tak bestkan..boleh jadi loya (kembang tekak)..

kak gojes berkata... [Reply to comment]

nampak sedap....heheh...manis? klu sy tak lalu makan klu dah terover manis

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

nama dh mewah..makanan tak mewah pun...xpe lah..nk wtcmner..

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata... [Reply to comment]

Hihi mungkin kita boleh rungkai kedai tu specialnya apa based on nma bisnes mereka, contohnya di ats, tree steak house... maka gi situ kena order steak je la kan? :)

Ar Eirza Japar berkata... [Reply to comment]

char kueh tiaw kt melaka ni ade satu kedai buruk je..dkt dgn sekolah sharifah rodziah..perghhh mmg sedap..sepinggan rm3.50 je..ade kerang..udang besar...terbaik!!!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI