Jom ke Kuala Lumpur Orchid and Bonsai 2015 - BEN ASHAARI

Jom ke Kuala Lumpur Orchid and Bonsai 2015

 

Tak tau mana nak pergi hujung minggu ni ? Aku ada cadangan.. Sila ke Tasik Perdana , Kuala Lumpur ! Pasti akan mengujakan anda.. Kalau nak pergi , pergi awal pagi dan bawak payung.. hehe.. takut panas terik lak.. sian anak anak.. atau kekasih hati.. heee.

Aku dah gi ngan Qhaliff kelmarin dengan Porche gituuu.. hehehe .. Dan siap belikan buah tangan untuk ayah aku.. tongkat kayu apa tahhh.. Diorang tengah buat jualan murah tu.. kasi abis stok !

Kat sana nanti ada pertandingan pokok bonsai dan pameran orkid.. Jangan lupa bawak kodak banyak banyak yer ! Seronok bergambar kat sini !

Oh lupa lak.. Apa program kat sana ? Ada Orchid Garden Talk , Bonsai Garden Talk , Batik Drawing Competition dan sebelah malam ada konsert dan macam macam lagi ..

imageimageimage imageimageimageimageimage imageimageimageimage imageimage

Hehehe.. aku yang ni.. Ramai ingat ni pokok besar walhal bonsai jer..

imageimageimageimage

Banyak lagi tempat aku tak gi sebab Qhaliff dah penat.. Terpaksa balik ikut jadual.. Porche aku tunggu dah ! Hehehehe..

Masuk adalah percuma. Maklumat lanjut , sila ke www.klorchidbonsaishow.com .

6 ulasan:

  1. Gara gara teknik ambil pic...terpedaya ye...hehe...thumbsup la abang ben..

    BalasPadam
  2. puas cuci mata tengok gambar2 dekat ig abang ben. Nak pergi tak dapat sebab ada jamuan raya. hihi

    BalasPadam
  3. Dekat dengan parlimen ni sgt2...nak terjah kalau free...lawa sgt2

    BalasPadam
  4. Ishh .. kalau dekat ngan tempat aku ni, memang dah pegi dah. Memang minat orkid dan bonzai ... lagi2 wife aku walaupun rumah tak ada tanam sepokok pun orkid...

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.