Ke Korea dengan KOREAN AIR

by - Ogos 15, 2015

 

Kali pertama naik Korean Air. Tak tau camana keadaan di dalamnya dan krew serta apakah mereka akan sediakan skrin untuk tonton movie memandangkan perjalanan memakan masa 6 jam lebih untuk sampai ke Seoul , Korea. Apakah sama macam Emirates ? Hurmm.. Kapal terbang yang digunakan ialah Boeing 777-300

Bertolak hampir tengah malam dan sampai subuh hari di sana. Perbezaan masa cuma sejam di depan waktu Malaysia.

imageimage

Ok… Dan dipanggil masuk ! Dan.. segala pertanyaan terjawab..

image

Ah , legaaaa !  6 jam takkan membosankan ! Aku dah ready 2 movie terbaru dalam handphone aku tapi disebabkan dah ada movie termasuk yang terkini , maka.. aku leh simpan handhphone aku. Port usb untuk charge handphone pon ada..  Terbaik !

Camana pulak dengan makanannya ? Masa booking tiket tu ada rasanya pertanyaan part makanan ni.. Hehehe.. Tiket aku ni diuruskan oleh Samsung sendiri.. Maka tak tau sangat tapi yang pasti , makanan halal disediakan !

image

Aku dah naik Emirates dan Korean Air.. Katakan aku cuma ada dua pilihan untuk ke Korea , mana satu akan aku pilih ? Maka aku akan pilih Korean Air..

image

You May Also Like

8 comments