Pasti terliur !

by - Ogos 29, 2015

 

Aku post gambar biasa jer ni .. Sekadar sambal petai ikan bilis ! Dan.. dan..

image

Tak sangka la pulak ramai terliur ! Tak pasal pasal ada yang kena cari petai dan ikan bilis esok. Yer , aku tak nafikan.. memang sedap makan sambal petai ikan bilis ni terutama panas panas ! Tu belum lagi dibuat maggie ! Perghhhhh.. nangisss ! Nasib baik aku diarahkan berpantang makan maggie dah.. huhu ..

Masakan simple ni mampu membuatkan mereka yang biasa dengan masakan tradisional , melelehkan air liur.. huhuhu.. Maaf la yer !

Kalau ada kari ikan , perghhhh… Nasib baik mak aku buat kari ikan sekali semalam. Aku tambah 3 kali makan.. huhuh…

You May Also Like

9 comments

  1. Memang sedap ni. Pekena dengan nasi panas mau tambah. Jemput singgah blog saya ye

    BalasPadam
  2. memang terliur pn tengok..sob sob..

    BalasPadam
  3. Wah sambal petai terbaik...

    BalasPadam
  4. Fuyoooo...sedapnya..makan dengan nasi panas...ikan sepat kering dibakar..sambal petai ikan bilis...wah...

    BalasPadam
  5. sgt terliur!..hehe


    datang singgah dari bloglist ena , nak jemput JOIN dan SUPPORT 1st GA ena : http://www.aeinnamusa.com/2015/08/giveaway-1.0-by-ena.html

    TIA

    BalasPadam
  6. memang terbaikkk laa sambal petai ni... makan makin menjadi2... hihi

    BalasPadam
  7. kita yng x makan petai pun tetiba terliur tgok ni

    BalasPadam
  8. sedapnya, petai tu yang menambah kesedapan

    BalasPadam