Impian jadi kenyataan !

 

Antara negara yang aku ingin sangat melawat ialah Korea dan Jepun. Nampaknya , ke Korea dah jadi kenyataan ! Dan lagi menarik , pemergiaan aku ditaja sepenuhnya oleh SAMSUNG MALAYSIA.. Amacam ? Sapa sangka kan ? Hanya dengan berblog je , aku dah sampai Paris , Toulouse dan Seoul ! Dan ke ibu pejabat syarikat gergasi dunia tuuu ! Haaa…

Menantikan hari yang bakal mencipta sejarah tersendiri pada diri aku..

Dan… akhirnya !

imageimageimage

Dan.. tepat jam 6.30 pagi.. mendaratlah Korean Air yang aku naik tu.. Seronok ? Huhuh.. lega sebenarnya.. hehehe..

image

Dan menginaplah kami di sini….

imageimageimage

Fuh.. hari ni punya agenda memang pack sangat ! Ni baru boleh masuk bilik… Jam10.30 malam ! Haaaa.. Penat woooo.. Nanti aku cerita lagi eh .. nak pengsan jap ! Tak larat tahan mata.. Huhuhu..

14 ulasan:

  1. Alhamdulillah dah selamat sampai..moga dipermudahkan setiap urusan..

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah tahniah boss..nak g jugok jeless jeless ..Korea tuuu ..

    BalasPadam
  3. masyaAllah..best btol...beruntungnya jadi blogger yang terkenal

    BalasPadam
  4. ben...bestnye....dah mula jadikan ben idola blog yaya.

    BalasPadam
  5. tahniah - bestnyer dapat tajaan

    BalasPadam
  6. Bestnye dapat pegi Korea.. Wuuu harap2 dapat pegi jugakk mcm abg ben :)

    BalasPadam
  7. have a nice trip abg ben..jelessnya alahai..hehe

    BalasPadam
  8. wow! beruntung badan... Rezki Allah...

    BalasPadam
  9. wah.. dah sampai korea. dasat.

    BalasPadam
  10. Lama tak bertandang ke sini. Tahniah Ben! InsyaAllah bulan 10 ni saya ke Osaka, Jepun. Disponsor jugak. Hehe.

    BalasPadam
  11. fuhh, the shilla tuuu :D banyak wedding artists kat situ kalau tak silap

    BalasPadam
  12. memang best kalau dapat pergi ke sana ni...memang teringin nak travel ke sana...ada rezeki nanti ada la kot...hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.