Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 3 Ogos 2015

Impian jadi kenyataan !

 

Antara negara yang aku ingin sangat melawat ialah Korea dan Jepun. Nampaknya , ke Korea dah jadi kenyataan ! Dan lagi menarik , pemergiaan aku ditaja sepenuhnya oleh SAMSUNG MALAYSIA.. Amacam ? Sapa sangka kan ? Hanya dengan berblog je , aku dah sampai Paris , Toulouse dan Seoul ! Dan ke ibu pejabat syarikat gergasi dunia tuuu ! Haaa…

Menantikan hari yang bakal mencipta sejarah tersendiri pada diri aku..

Dan… akhirnya !

imageimageimage

Dan.. tepat jam 6.30 pagi.. mendaratlah Korean Air yang aku naik tu.. Seronok ? Huhuh.. lega sebenarnya.. hehehe..

image

Dan menginaplah kami di sini….

imageimageimage

Fuh.. hari ni punya agenda memang pack sangat ! Ni baru boleh masuk bilik… Jam10.30 malam ! Haaaa.. Penat woooo.. Nanti aku cerita lagi eh .. nak pengsan jap ! Tak larat tahan mata.. Huhuhu..

14 komen :

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah dah selamat sampai..moga dipermudahkan setiap urusan..

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah tahniah boss..nak g jugok jeless jeless ..Korea tuuu ..

aeinna Musa berkata... [Reply to comment]

Bestnye lahai!

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

masyaAllah..best btol...beruntungnya jadi blogger yang terkenal

yaya cendana berkata... [Reply to comment]

ben...bestnye....dah mula jadikan ben idola blog yaya.

Delimasari berkata... [Reply to comment]

tahniah - bestnyer dapat tajaan

Ck Tmn berkata... [Reply to comment]

Bestnye dapat pegi Korea.. Wuuu harap2 dapat pegi jugakk mcm abg ben :)

Farhain Azmi berkata... [Reply to comment]

have a nice trip abg ben..jelessnya alahai..hehe

shah berkata... [Reply to comment]

wow! beruntung badan... Rezki Allah...

Bisnis Borneo berkata... [Reply to comment]

@PeRdU cINta

Kapan saya bisa juga ke sana ya? ??

Nasz berkata... [Reply to comment]

wah.. dah sampai korea. dasat.

Hami Asraff berkata... [Reply to comment]

Lama tak bertandang ke sini. Tahniah Ben! InsyaAllah bulan 10 ni saya ke Osaka, Jepun. Disponsor jugak. Hehe.

Hanis Amanina berkata... [Reply to comment]

fuhh, the shilla tuuu :D banyak wedding artists kat situ kalau tak silap

Ezad Skytech berkata... [Reply to comment]

memang best kalau dapat pergi ke sana ni...memang teringin nak travel ke sana...ada rezeki nanti ada la kot...hehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI