Kali pertama guna Samsung S6 !

 

Ben , u patut cuba Samsung S6. Kamera dia , superb ! “. Aku diberitahu ketika sesi perjumpaan Influencer dan Media di pejabat Samsung , petang tadi.

Hurmm.. Yeke ? Ok.. teringin gak nak cuba kebagusannya ! Huhuhu…Dan tak lama kemudian , kami semua diberi sorang satu Samsung S6 untuk digunakan di Korea nanti..

Aku , seperti biasa.. tak sabar nak berkongsi dengan rakan rakan di Facebook.. terus singgah di Masjid Putrajaya. Solat Asar dan sesi testing bermula..

image image

Mula mula.. test kamera depan ! Selfie gituuu.. Inilah hasilnya.. Flawlesss gituuu.. hahaha… Aku lupa nak off beauty punya effect kot.. Kalau off , aku lebih kacak dari gambar di bawah ni.. Huhu..

imageimage

Ok.. pastu test gambar bunga.. Hehehe.. Aku kan mat bunga..

imageimage

Boleh tahan cun jugak eh ? Huhuh.. Ok.. kat sana nanti nak test ketahanan baterinya TANPA WHATSAPP ! Hahaaha… Whatsapp ni makan bateri sungguh laaaa…

Kalau dah ada S6.. Wajib beli GearVR !

image

8 ulasan:

  1. wahhhh..cantik la gambar Ben ambik..

    BalasPadam
  2. wow..sadonya S6 abg ben..mcm abg ben

    BalasPadam
  3. Kalau kamera tu boleh snap sampai ketahap urat kelopak bunga..tu memang superb..abang ben nakkkk...nakkk satu..samsung s6...**pangggg..ngigau..

    BalasPadam
  4. cun gak kamera die..mmg dpt detail bunga tuh..terbaaik gak nih!!

    BalasPadam
  5. Cantik.. Body dan camera yg sgt super cantik..

    BalasPadam
  6. Mesti jimat bateri tanpa whatsapp

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI