MYPANTS : Khas untuk peminat Trackpants !

 

2

Trackpants ialah gaya terkini bagi mereka yang ikuti perkembangan  macam tu kami boleh jadi stylish dan gaya.Pastinya gaya begini lebih tampak sesuai bagi mereka yang berjiwa muda dan  rugged !

Bagi mereka yang tercari cari di mana nak dapatkan pakaian begini terutama yang suka membeli belah secara online, boleh cuba men mendapatkannya di MYPANTS.

Dan khas untuk pembaca blog aku ni , mereka akan beri diskaun. Caranya ialah , masukkan  DISCOUNT CODE dan key in nama aku : #Benashaari untuk dapat 15% discount untuk setiap trackpant!!

 

11

Mypants.com ialah Online Store yg based di Shah Alam, Selangor. Apa yg mereka pentingkan dekat sini ialah SATISFACTION customer. Mereka akan buat sedaya-upaya untuk buat customer happy dan stylish dengan pakaian-pakaian mereka.

image

4 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI