MYPANTS : Khas untuk peminat Trackpants !

 

2

Trackpants ialah gaya terkini bagi mereka yang ikuti perkembangan  macam tu kami boleh jadi stylish dan gaya.Pastinya gaya begini lebih tampak sesuai bagi mereka yang berjiwa muda dan  rugged !

Bagi mereka yang tercari cari di mana nak dapatkan pakaian begini terutama yang suka membeli belah secara online, boleh cuba men mendapatkannya di MYPANTS.

Dan khas untuk pembaca blog aku ni , mereka akan beri diskaun. Caranya ialah , masukkan  DISCOUNT CODE dan key in nama aku : #Benashaari untuk dapat 15% discount untuk setiap trackpant!!

 

11

Mypants.com ialah Online Store yg based di Shah Alam, Selangor. Apa yg mereka pentingkan dekat sini ialah SATISFACTION customer. Mereka akan buat sedaya-upaya untuk buat customer happy dan stylish dengan pakaian-pakaian mereka.

image

4 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009