Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 28 Ogos 2015

Rahsia keremajaanku..

 

image

Gambar di atas , aku berselfie dengan mereka yang sebaya atau lebih kurang usia aku.. Kelihatan aku tampak sedikit muda berbanding mereka.. Hakikat !

Dan gambar di bawah ..

image

Aku kelihatan lebih muda dari usia sebenar ! Rahsianya ? Jangan berselfie dengan mereka yang seusia anda ! Bila nak bergambar, cari yang muda muda jer.. Atau letak mereka yang muda di sisi anda. Automatik anda akan kelihatan muda ! Tak perlu sebarang kolagen atau jamu langsung ! Segalanya terletak di minda dan hati anda ! Huhuh..

Muda kan ? Tips berguna ni…

7 komen :

Isaac Tan berkata... [Reply to comment]

wow, smooth je muka ben dalam foto kedua :)

aeinna Musa berkata... [Reply to comment]

Hihi..very good idea

Afidah Azmi berkata... [Reply to comment]

muka muda mcm zaman 20 an gitu :-P

Hanim Hashim berkata... [Reply to comment]

merah satu muka yang no.2 tu hahahaha

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Tips nak kelihatan muda paling mudah dan jimat ni..

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

Lagi satu.. kalau taknak rasa nampak gemuk.. jangan ambil gambar dengan mereka yang lebih kecik dari kita.. hahaha.. kejam betul komen ai ni.. ;)

shah berkata... [Reply to comment]

tangkap gambar guna camera 360, confirm muda

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI