Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 5 Ogos 2015

Reaksi Qhaliff bila nampak daddy balik !

 

Berbunga hati daddy bila nampak anaknya berlari ke arah daddy dia dengan penuh senyuman !

imageimage

Olollolllooo……

Tapi segalanya berubah.. riak muka daddy pon berubah !

Qhaliff menjerit ..

“ Nak tuuu .. nak tuuuuu !  “

image

Huhhhhh !

image

15 komen :

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

alahai ingatkan suka nampak daddy rupa2nya nak benda lain hehehehe..alahai bang long ni gak..

sayaiday mohd nor berkata... [Reply to comment]

Hahahaha comel betul Qhaliff,dia taknak tunjuk kottt. saje buat2 suka stoller tu. Hehehe

Shuhaida Kabdy berkata... [Reply to comment]

hahahaha...lawak betui Qhaliff nie..

CXopportunities berkata... [Reply to comment]

Hahah bertuah tau qhaliff ni. Sabo jela ye daddy~

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Qhaliff..qhaliff..alhamdulillah selamat sudah sampai tanah air...qhaliff cover ea..sebenar rindu kat daddykan..kan..kan..

Nora Karim berkata... [Reply to comment]

Hahahhaha kelakar pulak... bkn excited jumpa daddy ni... excited nak naik trolley bag tu... hahhahah panjang betul akal si qhaliff ni... comel!

Fazrol Amer berkata... [Reply to comment]

Ha ha ha..
Daddy dia yg rindu lebih kat dia...

yaya cendana berkata... [Reply to comment]

ASAL AKU NANGIS NI???

~ Ain Dania ~ berkata... [Reply to comment]

Memula berbunga-bunga hati daddy...lepastu ade cengkerik dalam hati daddy...krikkk..krikkk...krikkk... Hahahaha..Qhaliff....Qhaliff....

misz sheyla berkata... [Reply to comment]

huhu..ingatkan berlari kejar daddy die..

Fieza Sani berkata... [Reply to comment]

haha..terbaikkk Qhaliff ;)

mas saari berkata... [Reply to comment]

hahahaaa hadoiii..

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

sebelum ni tengok dalam FB.. wah.. dak Qhaliff rindu dekat daddynya.. ghupenya. ekekeke..

Afidah Azmi berkata... [Reply to comment]

hampa Daddy...rupanya..Si abang Long nak kan benda lain..bukan daddy..hehehe

aeinna Musa berkata... [Reply to comment]

HEHE..LAWAK JE

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI