Reaksi Qhaliff bila nampak daddy balik !

 

Berbunga hati daddy bila nampak anaknya berlari ke arah daddy dia dengan penuh senyuman !

imageimage

Olollolllooo……

Tapi segalanya berubah.. riak muka daddy pon berubah !

Qhaliff menjerit ..

“ Nak tuuu .. nak tuuuuu !  “

image

Huhhhhh !

image

15 ulasan:

  1. alahai ingatkan suka nampak daddy rupa2nya nak benda lain hehehehe..alahai bang long ni gak..

    BalasPadam
  2. Hahahaha comel betul Qhaliff,dia taknak tunjuk kottt. saje buat2 suka stoller tu. Hehehe

    BalasPadam
  3. hahahaha...lawak betui Qhaliff nie..

    BalasPadam
  4. Hahah bertuah tau qhaliff ni. Sabo jela ye daddy~

    BalasPadam
  5. Qhaliff..qhaliff..alhamdulillah selamat sudah sampai tanah air...qhaliff cover ea..sebenar rindu kat daddykan..kan..kan..

    BalasPadam
  6. Hahahhaha kelakar pulak... bkn excited jumpa daddy ni... excited nak naik trolley bag tu... hahhahah panjang betul akal si qhaliff ni... comel!

    BalasPadam
  7. Ha ha ha..
    Daddy dia yg rindu lebih kat dia...

    BalasPadam
  8. Memula berbunga-bunga hati daddy...lepastu ade cengkerik dalam hati daddy...krikkk..krikkk...krikkk... Hahahaha..Qhaliff....Qhaliff....

    BalasPadam
  9. huhu..ingatkan berlari kejar daddy die..

    BalasPadam
  10. haha..terbaikkk Qhaliff ;)

    BalasPadam
  11. sebelum ni tengok dalam FB.. wah.. dak Qhaliff rindu dekat daddynya.. ghupenya. ekekeke..

    BalasPadam
  12. hampa Daddy...rupanya..Si abang Long nak kan benda lain..bukan daddy..hehehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009