Bila si adik demam..

 

image

Balik dah Penang , Zahra demam.. Kata doktor , demam virus ! Hurm..  harap takde yang serius. Bila Zahra demam , orang yang paling terasa ialah abang dia , Qhaliff.. Qhaliff takda kawan main. Zahra nak berkepit jer.

Dalam kereta semalam..

“ Zahra.. Zahra demam yer.. “. Si abang bertanya dalam gaya dia sendiri. Dan Zahra yang berada dalam car seat memandang dia lalu angguk..

Kemudian abang dia cuba hiburkan hati Zahra dengan main agah agah ! Tersenyum aku. Namun , si adik memandang sayu. Dia tak larat..

Lalu menutup matanya.. sambung tidur. Si abang kecewa. Kawan bermain dia , tak sihat. Dia terasa sunyi.. Hurmm.. Kemudian dengar dia bermain seorang diri di belakang kereta.

4 ulasan:

  1. Cepat sihat ye zahra... Nanti dah sihat, boleh main2 sgn abg Qhaliff...

    BalasPadam
  2. Semoga cepat sembuh zahra. Nanti boleh ikut ayah pergi beli toys. Hehehe

    BalasPadam
  3. kesian zahra..kesian juga abg qhaliff main sorang-sorang ya..

    BalasPadam
  4. semoga dik Zahra cepat sembuh Aamiin...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI