Nak sangat ikut daddy , kan ??

by - Jun 03, 2016

 

Semalam , buat pertama kalinya Qhaliff terlibat membuat kerja blog dengan aku ! Haaaa.. Aku bawak dia.. G kelas mcm taska tuuu.. kat Mid Valley dan ke food review di Subang..

image

image

Seronok dia ! Keluar rumah jam 1 petang.. dan sampai rumah semula jam 10 malam ! Dalam kereta , dia pengsan ! Hahahahaha.. Penat.. Sampai rumah , muka penat sungguh..

“ Qhaliff penat ke ? “. Mak dia tanya..

Hanya mampu mengangguk.. Mandi , dan tidur ! Aku sneyum jer. Bagus jugak bawak dia hari ni.. Hehehehe.. Baru tau daddy keje camana !

Tapi yang job pertama , aku tak tunjuk lagi kat dia ! Hahahaha .. Aku tak bawak dia.. Kalau bawak dia , hurmm.. Tak sempat nak bergambar laaa jawabnya !

image

You May Also Like

5 comments

  1. Alololoooo sian Qhaliff, penat yee??? Hahahhaa

    BalasPadam
  2. Takpe laa bagi dia pendedahan..mesti seronok walaupon penat..

    BalasPadam
  3. assalamualaikum
    singgah pagi

    BalasPadam
  4. pendedahan awal pada Qhaliff..sebelum ke sekolah..nanti dah ke sekolah tak dapat ikut dan teman daddy lagi dah..ganti zahra pulak..hehe..

    BalasPadam
  5. hahaha,, kesian qhaliff. pasni tengok samada dia serik dah nak ikut atau dia masih teruja nak ikut..

    BalasPadam