Jadual imsak dan berbuka puasa 1437H/2016M dan Bazaar Ramadan sekitar Kuala Lumpur.

by - Jun 03, 2016

 

Pejam pelik,  pejam pelik… Masuk tahun ke 8 aku berpuasa bersama sama rakan di media sosial ni ! Seronok ! Macam macam ada ! Pastinya kali ni , time line lebih meriah lagi sebab makin ramai pengguna media sosial terutama Facebook !

Ok.. Kat bawah ni aku bagi jadual berbuka puasa mengikut negeri..

Kuala Lumpur dan Putrajaya

image

Untuk negeri lain , sila klik mengikut negeri yang korang nak.. hehehe.. Banyak sangat nak letak gambar dalam ni :

Untuk Bazar Ramadan sekitar  KUALA LUMPUR dan SELANGOR saja .. Lain lain tempat , gue enggak tau dong.. Moga jangan membazir yer ! Makan sekadar perlu ajaaaa..

Selamat menunaikan ibadah puasa !

You May Also Like

3 comments