Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 25 Jun 2016

Shopping raya untuk anak anak di MotherCare, KLCC !

 

Alhamdulillah.. selesai ! Ari tu dah beli baju melayu untuk diorang.. Zahra baju kurung. Sedondon gituuu.. hehehe.. Hari ni , ke Mothercare di KLCC. Tempat kegemaran aku untuk membeli belah selain Alamanda. Kena gi awal pagi.. parking banyak.. Selepas jam 12 tengahari , memang payah dah nak cari parking.. Huhuhuh..

Naik tingkat 2.. terus g Mothercare. Tak singgah dah tempat lain.. hehehehe.. Nak cepat sebelum pengunjung makin bertambah ramai.. Letih nak tengok orang.. ahaha..

Masuk Mothercare.. Fuhhh ! Tengah SALE gituuu !

image

image

image 

Terlalu banyak pilihan pakaian di sini. Sampai tak tau nak pilih apa dah.. Huhuhuh.. Baju di Mothercare ni memang dah jad pilihan aku dan wife untuk anak anak bila nak nampak smart.. hehehe.. dan cun ! Bukan apa , baju MotherCare ni tahan lama. Cam baju Qhaliff.. dah turun ke Zahra dan tak lama lagi , boleh bagi kat adik no 3 dan seterusnya.. eh ???

Hari ni , semua dapat termasuk untuk newborn sekali . Alhamdulillah.. Rezeki anak anak.. Huhuhu..

image

Untuk si abang , Muhammad Qhaliff Iman

image

Untuk si adik , Zahra Nur Iman

image

Untuk bakal si hero.. inshaAllah.. Muhammad xxxxx Iman ?

Happy semua ! Balik rumah , terus nak pakai terutamanya kasut !Aku sabarkan mereka.. Tapi cubaan gagal.. dapat pakai kasut baru pon jadilahhhhhh.. Berlari sana sini terus diorang ! Huhuhuh.. Taknak bukak dah ! Selesa la tuuu..

Alhamdulillah.. daddy leh tenang buat sementara.. huhu.. Pasni tunggu si hero lak keluar.. pastu daddy sibuk balik.. InshaAllah.. Doa doakan yer.. Terima kasih..

Tunggu apa lagi ? Yang berduit tu , rajin rajin jejak kaki ke Mothercare.. heee..

IG: MothercareMalaysia

FB : Mothercare Malaysia

Web : www.mothercare.com.my

4 komen :

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Subhanallah alhamdulillah..seronok tengok...

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

masuk Mothercare time sales rasa semua nak angkut...comei comei bajunya

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

wah tu dia..masing2 dah ade baju

Jie Susanos berkata... [Reply to comment]

Cmel2 bju bdak2 ni..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI