Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 7 Jun 2016

Ujian di bulan Ramadan yang aku payah..

 

Tengok menu menu sedap di blog atau Facebook kah ? Aku tak tahan dah ke ??

image

Tergugat ke aku tengok gambar makanan yang aku sendiri amik di Chilli’’s baru baru ni ? Tak pun.. Tak sama sekali ! Walaupun sedap dan menawan hati tapi aku tak teruja !

Abis tu apa ? Kalau masa remaja , aku tak tahan bau Maggie ! Confirm terliur dan pastu berbuka je ngan maggie ! Heeeheh.. Begitu juga dengan air kelapa ! Memang terliur la tengok terutama bila ada ais di dalamnya.. huhu..

Bila dah kawin ni , yang mengugat iman aku iala.. makanan anak tak abis makan ! Dah jadi lumrah , bila diorang tak abis.. si bapak atau mak kena abiskan !

image

Fuh.. kuning telur tu.. memang feveret laa.. Walaupun sahur tadi dah dengan telur , tapi bila nampak telur terbuang gini.. hurmm.. rasa membazir la sangat sangat !

Kalau tak puasa.. lama dah aku bedal ! Huhuh..

7 komen :

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Hannah sahur telur dadar n kicap pagi td. huhu.. tgk masa ni, mmg terliur la. adeh

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

hahhahaa..kan..bahaya betul..fariza makan bubur pun leh nak makan..hhahaa

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

nasi putih telur mata & kicap memang paling sedap dalam duniaaaaa!!!!!!

Nooraini Ali. berkata... [Reply to comment]

dugaan jadi MR PAPA bagi anak-anak mkn kat rumah nii..hehe sabar yer

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

alahai si telur kuning..

Nurfaezah Abdullah berkata... [Reply to comment]

sesungguhnya amat menduga iman kita

hehe

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Sama! Tiap kali suap anak, mesti rasa macam nak tersuap diri sendiri juga hahaha. Masa my boys tak posa dulu, tiap kali depa tak habiskan makanan, i sanggup simpan & panaskan makan masa buka posa...sayang punya pasai.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI