Koleksi terbaru di Mothercare !

 

Sejak dari Qhaliff hingga ke Aariz , kalau nak beli baju.. memang Mothercare la tempat yang dicari ! Kenapa Mothercare ? Cer bayangkan.. baju Qhaliff , Aariz boleh pakai dan kelihatan seperti baru dibeli walhal selalu je dia pakai waktu kecil dulu.  Kualiti adalah sangat penting. Maklumlah ada yang tak tahan jenis kain.. alergik gitu !

Mahal ? Kalau mahal , tunggu la masa jualan murah ! Serang dan beli banyak banyak. Hahahaha.. Tak banyak pilihan ? Bagi aku la.. baju yang terdapat di Mothercare adalah ikut musim. Takkan ada dah pastu ! Kira rare laa..

Ok.. kelmarin gi KLCC. Cari baju diorang sebab tengah sale sempena Tahun Baru Cina. Simpan untuk raya nanti… heheeee..

image

image

image

Tak caya.. gi la tengok sendiri.. Nilai mutu kain pakaian yang ada kat situ. Kalau tak berkemampuan , tak pe.. Jangan paksa diri. Tapi kalau ada duit , apa salahnya beli sikit untuk anak anak.. Hee.. Dah tak pakai nanti , leh je derma pada mereka yang memerlukan sebab masih boleh dipakai.. kan kan ?

Kasut pon ok ok gak.. Nampak cam tak banyak pilihan tapi berkualiti la bagi aku…

image

image

image

Untuk Zahra pon ada.. Baju , seluar dan kasut.. Heee…

image

image

Biasanya aku amik size besar besar.. boleh la pakai lama skit.. Heee..

Kalau nak tengok koleksi baru secara online , boleh ke www.mothercare.com.my .

image

image

image

Tunggu apa lagi ? Hee.. beli sikit sikit.. Jangan tunggu raya dekat baru nak beli.

9 ulasan:

  1. smartnya #bilaqhaliffposing gitu. Melting auntie.. Hehehe. Suka Mothercare sebab kualiti memang superb. Biar mahal tp tahan lama

    BalasPadam
  2. Qaliff pose persis model.. melting dibuatnya..

    www.cikza.com

    BalasPadam
  3. baju gegirl lawa2 harga tu xda la mahal sangat tengok mcm affordable lagi =)

    BalasPadam
  4. Puas hati tgk bila anak ben pakai brand ni dh la smart pastu tahan lama...mmg kena invest sesuatu yg menjimatkan utk pakai lama...

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah saya dah beli hari tu

    BalasPadam
  6. Gambar Baby Aariz pakai baju Mothercare takde ke..hehe

    BalasPadam
  7. Wah semua cantik2..harga pon cantik la kan..tapi berbaloi la beli kalau kualiti kainnya tahan lama..

    BalasPadam
  8. Wife pun rajin beli baju mothercare untuk baby kami. Beli online, offline belum pernah lagi. Boleh dapat harga rendah setara baju2 kat kedai2/pasar malam. Beli pun hanya bila offer jer. Boleh dapat RM10-RM30 untuk sehelai/sepasang baju masa offer. Online di 11street biasanya, tapi sekarang mothercare ada online store so beli direct.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009