Selasa, 31 Januari 2017

Koleksi terbaru di Mothercare !

 

Sejak dari Qhaliff hingga ke Aariz , kalau nak beli baju.. memang Mothercare la tempat yang dicari ! Kenapa Mothercare ? Cer bayangkan.. baju Qhaliff , Aariz boleh pakai dan kelihatan seperti baru dibeli walhal selalu je dia pakai waktu kecil dulu.  Kualiti adalah sangat penting. Maklumlah ada yang tak tahan jenis kain.. alergik gitu !

Mahal ? Kalau mahal , tunggu la masa jualan murah ! Serang dan beli banyak banyak. Hahahaha.. Tak banyak pilihan ? Bagi aku la.. baju yang terdapat di Mothercare adalah ikut musim. Takkan ada dah pastu ! Kira rare laa..

Ok.. kelmarin gi KLCC. Cari baju diorang sebab tengah sale sempena Tahun Baru Cina. Simpan untuk raya nanti… heheeee..

image

image

image

Tak caya.. gi la tengok sendiri.. Nilai mutu kain pakaian yang ada kat situ. Kalau tak berkemampuan , tak pe.. Jangan paksa diri. Tapi kalau ada duit , apa salahnya beli sikit untuk anak anak.. Hee.. Dah tak pakai nanti , leh je derma pada mereka yang memerlukan sebab masih boleh dipakai.. kan kan ?

Kasut pon ok ok gak.. Nampak cam tak banyak pilihan tapi berkualiti la bagi aku…

image

image

image

Untuk Zahra pon ada.. Baju , seluar dan kasut.. Heee…

image

image

Biasanya aku amik size besar besar.. boleh la pakai lama skit.. Heee..

Kalau nak tengok koleksi baru secara online , boleh ke www.mothercare.com.my .

image

image

image

Tunggu apa lagi ? Hee.. beli sikit sikit.. Jangan tunggu raya dekat baru nak beli.

9 komen :

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

smartnya #bilaqhaliffposing gitu. Melting auntie.. Hehehe. Suka Mothercare sebab kualiti memang superb. Biar mahal tp tahan lama

hanizamohmad berkata... [Reply to comment]

Qaliff pose persis model.. melting dibuatnya..

www.cikza.com

lyana ishak berkata... [Reply to comment]

baju gegirl lawa2 harga tu xda la mahal sangat tengok mcm affordable lagi =)

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Puas hati tgk bila anak ben pakai brand ni dh la smart pastu tahan lama...mmg kena invest sesuatu yg menjimatkan utk pakai lama...

dorsett pink berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah saya dah beli hari tu

Radhia Razali berkata... [Reply to comment]

Gambar Baby Aariz pakai baju Mothercare takde ke..hehe

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Wah semua cantik2..harga pon cantik la kan..tapi berbaloi la beli kalau kualiti kainnya tahan lama..

atiehilmi dot com berkata... [Reply to comment]

hee~ model comel !! kemahen tau..

MAT NOR berkata... [Reply to comment]

Wife pun rajin beli baju mothercare untuk baby kami. Beli online, offline belum pernah lagi. Boleh dapat harga rendah setara baju2 kat kedai2/pasar malam. Beli pun hanya bila offer jer. Boleh dapat RM10-RM30 untuk sehelai/sepasang baju masa offer. Online di 11street biasanya, tapi sekarang mothercare ada online store so beli direct.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI