Gila My Little Pony ! - BEN ASHAARI

Gila My Little Pony !

 

Zahra.. kalau nampak apa je menda yang ada gambar kuda unicorn tu , dia memang akan menjerit ! Kalau tengah makan ke.. tengah menangis ke.. boleh stop , dan berlari ke arahya. Tak pernah aku tenngok dia ‘meroyan’ tahap gitu !

Dia nak , dia nakkkk gak ! Memang akan aku beli gak la.. Anak dara sorang jer. Dia tak kisah permainan lain tapi bab Pony ni , dia takkan mengalah !

image

Baju tidur.. gaun ! Kalau pakai malam tadi , siangnya masa mandi.. dia letak elok elok kat satu tempat pastu nak pakai balik ! Beria tak nak kasi basuh. Nak tak nak , amik air .. buat buat tercurah ! Dia takkan pakai baju basah ! Baru dia lepaska.. huhu..

Skang ni tengah cari kedai jual baju baju Pony. Dengar kata kat Parkson , Sogo ada jual. Nanti nak cari..

1 ulasan:

  1. my little poney ni memang comey-comey je toys nya. sebab tu ramai gegirl suka :)

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.