Hari 2 : De Rhu Beach Resort , Kuantan.

 

Tak banyak aktiviti aku hari ini selain dari makan dan workout ! Hehehe.. Nak mandi kolam , hujan sepanjang hari ditambah dengan anak anak tak nak gi mandi kolam  ! Arghhh.. stress gue dibuatnya. Puas pujuk , tak nak turun ! Nak lepak dalam bilik. Best katanya. Huhhh…

Tapi yang menariknya ialah gym di De Rhu Resort ni yang mengujakan aku. Sekurang-kurangnya , lepas makan sedap sedap di sini , aku boleh bakar semula kalori serta lemak lemak yang masuk ke tubuh badan.. hahahha… tu pemikiran amatur cam aku la ! Heee..

Gym best ! Puashati aku.

image

image

Dapat la gak mengeluarkan peluh jantan aku.. hehehehe.. Lega rasanya… Heeee…

image

Dan pastu , masuk balik makanan ! Hahahaha.. Makan malam yang sekali lagi tidak menghampakan ! Masakan dari chef yang berpengalaman , membuatkan aku tidak menyesal melanggar pantang diet aku ! Hahahaha.. Sedap woiii !

image

image

image

Ayam , lamb dan salad ! Lengkap ! Haahahaha… Masa untuk tidur ! Baca dulu entri Hari 1 : Ke De Rhu Beach Resort , Kuantan. ni bagi mereka yang belum baca..

4 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.