Jumaat, 20 Januari 2017

La Juiceria memang best !

 

Tiga hari aku batuk teruk. Sebelum ni memang payah la aku nak batuk atau selsema tapi selepas juicer aku rosak dan belum dibaiki , aku dah kurang amalkan pengambilan jus sayur dan buah ni. Terasa ada beza laa.. Makan pon dah tak jaga.

Patgi tadi , aku gi Mid Valley. Memang dalam kepala aku kang jumpa booth La Juiceria , aku singgah beli jus ! Itulah sarapan aku dan itulah makan tengahari aku.. hehe.. ada la makan lain tapi itu kira yang utama la.. nak cuci perut sekali !

image

Hari ni saja , 3 botol aku bedal ! Pagi tadi green. Tengahari hok dalam gambar tu haaaa.. Patutlah Popeye perlukan spinach ! Baru aku tau nape.. Bila aku makan jus hijau tu , memang terasa macam ada power gitu haaa.. Tak caya , korang try laa..

Dan aku juga biasa beli kata Boost tapi agak kurang minat sebab campur dengan ais batu.. pastu sejuk gitu.. huhuhu.. Kalau takda La Juiceria ni , Boost pilihan no 2.

Korang patut amalkan. Jaga kesihatan sebelum kesihatan menghilangkan diri !

5 komen :

mas saari berkata... [Reply to comment]

betul tu, kalau dah biasa minum memang lain macam badan bila stop. hari tu saya stop seminggu minum green juice, memang rasa letih dan mengantuk je kat opis. bila mula minum semula terus rasa fresh!

dorsett pink berkata... [Reply to comment]

selalu nampak kiosk jual juiceria ni tapi tak pernah beli

Kak Nab berkata... [Reply to comment]

so refreshing!

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Selalu minum Boost ja, tak pernah try La Juiceria ni. Nnt nak pi beli lah, kat Nu Sentral ada.

Saidila Abdul Rahman berkata... [Reply to comment]

SUKA LA JUICERIA.....ORANGE POWER ...GOODNESS GREEN ...SEMUALAH....

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI