La Juiceria memang best !

 

Tiga hari aku batuk teruk. Sebelum ni memang payah la aku nak batuk atau selsema tapi selepas juicer aku rosak dan belum dibaiki , aku dah kurang amalkan pengambilan jus sayur dan buah ni. Terasa ada beza laa.. Makan pon dah tak jaga.

Patgi tadi , aku gi Mid Valley. Memang dalam kepala aku kang jumpa booth La Juiceria , aku singgah beli jus ! Itulah sarapan aku dan itulah makan tengahari aku.. hehe.. ada la makan lain tapi itu kira yang utama la.. nak cuci perut sekali !

image

Hari ni saja , 3 botol aku bedal ! Pagi tadi green. Tengahari hok dalam gambar tu haaaa.. Patutlah Popeye perlukan spinach ! Baru aku tau nape.. Bila aku makan jus hijau tu , memang terasa macam ada power gitu haaa.. Tak caya , korang try laa..

Dan aku juga biasa beli kata Boost tapi agak kurang minat sebab campur dengan ais batu.. pastu sejuk gitu.. huhuhu.. Kalau takda La Juiceria ni , Boost pilihan no 2.

Korang patut amalkan. Jaga kesihatan sebelum kesihatan menghilangkan diri !

5 ulasan:

  1. betul tu, kalau dah biasa minum memang lain macam badan bila stop. hari tu saya stop seminggu minum green juice, memang rasa letih dan mengantuk je kat opis. bila mula minum semula terus rasa fresh!

    BalasPadam
  2. selalu nampak kiosk jual juiceria ni tapi tak pernah beli

    BalasPadam
  3. Selalu minum Boost ja, tak pernah try La Juiceria ni. Nnt nak pi beli lah, kat Nu Sentral ada.

    BalasPadam
  4. SUKA LA JUICERIA.....ORANGE POWER ...GOODNESS GREEN ...SEMUALAH....

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009